4499 CZK

POSLEDNÍ PÁR - VEL. 44 Inline brusle Rollerblade Maxxum 90

Inline brusle Rollerblade Maxxum 90 umožní zkušeným bruslařům vtrhnout do ulic města s adrenalinem v krvi a vědomím naprostého komfortu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47507

POSLEDNÍ PÁR - VEL. 44 Inline brusle Rollerblade Maxxum 90

POSLEDNÍ PÁR - VEL. 44 Inline brusle Rollerblade Maxxum 90

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie Rollerblade Specialized 5Star Fit
Pohlaví ženy, muži
Průměr koleček 90 mm
Tvrdost koleček 85A
Počet koleček 4
Třída ložisek SG 9
Barva zelená, černá, bílá, šedá
Brzda na pravé brusli s možností demontáže
Systém zapínání tkaničky + suchý zip + přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle street
Styl jízdy výkonnostní
Kvalita zpracování
80
Komfort boty
80
Rychlost
90
Komfort zapínání
7
Celkové hodnocení
90
Ovladatelnost
70

Popis

Inline brusle Rollerblade Maxxum 90 jsou špičkovou sportovní výbavou pro velezkušené bruslaře mající v nohách najetou již větší porci kilometrů. Brusle se skvěle zabydlí na chodidlech pokročilejšího sportovce vybaveného technickými dovednostmi a schopnostmi nabytými jízdní praxí.

Velkoměsto je vaše závodní dráha

Brusle poskytují maximální oporu ve vašich nohách, zvláště pak v kotnících. Pevná a odolná bota spolehlivě odolává překážkám urbanistického charakteru, kde se naopak vyžívá a spolehlivě vás přepraví přes jakoukoli pulsující městskou tepnu.

S přihlédnutím k husté dopravní síti, a přemnoženému výskytu motorových i nemotorových vozidel, budete mít v danou chvíli jistotu, že máte na nohou nejrychlejší dopravní prostředek, se kterým se dostanete dynamicky, bezpečně a bez omezení na jakékoli místo vašeho určení.

Základní parametry

  • Kolečka Rollerblade Hydrogen o průměru 4 × 90 mm spadají do kategorie tvrdosti 85A a můžou se pochlubit nadstandardní schopností přilnavosti
  • Brzda je s možností snadného odnímání
  • Podvozek Extruded Alu se vyznačuje maximální mírou odolnosti, spolehlivosti a stability během jízdy
  • Hliníkový rám umocní kvalitní jízdu a podpoří výkonnost nositele

Třást se může jen oslíček

Vnitřní část brusle má nespornou výhodu v tom, že je velmi snadno a pohodlně vyjímatelná. Zadní část, kde se nachází pata bruslaře, navíc doplňuje vyhledávaná vychytávka Shock Absorber eliminující otřesy vznikající z rychlé jízdy.

Odolnost, které neodoláte

Bota na sobě nese skořepinu vyrobenou z velmi odolného plastu. Dnes už je zcela samozřejmé, že bota disponuje systémem odvětrávání, čímž vytváří hmatatelně zlepšené podmínky pro komfort během jízdy.

Buďte jako v bavlnce

Širší bota a velmi profesionální polstrování zajistí pohodlné a příjemné ukotvení nohy. Po celou dobu bruslení budou nohy v bezpečí a zároveň jim bude poskytováno pohodlné a měkké zázemí, ze kterého se nebudete chtít vyzout. Bota je velmi lehká a poskytuje nepoznané pohodlí a nakažlivý komfort pro budoucí projížďky. Přípravnou dobu před očekávaným vyjetím zkracuje a zjednodušuje klasické šněrování.

Technologie (1)

Rollerblade Specialized 5Star Fit

Největší důraz kladen na pohodlí a výkon

Všechny kolečkové brusle Rollerblade jsou navrženy a testovány s důrazem na kvalitu a pohodlí. Díky vylepšení konstrukce botičky Specialized 5Star Fit je bota velmi pohodlná s prvky pro maximální komfort a přizpůsobení. Například v oblasti kotníku se přidávají pěnové inzerty vyrobené z líné pěny z paměťového efektu. Nebo v horní části brusle (kde se botička dotýká lýtka) je speciálně utlumené a bohatě polstrované místo, která zabraňuje odírání a nepříjemnému tlaku na lýtkový sval a achilovku. Botička se tak dokonale přizpůsobí každé noze a nikde netlačí.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz