6999 CZK

Inline brusle Rollerblade Tempest 100

Inline brusle Rollerblade Tempest 100 přinesou bezstarostný pocit z jízdy, plné euforie a adrenalinu. Jsou ideální pro fitness bruslaře.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47485

Inline brusle Rollerblade Tempest 100

Inline brusle Rollerblade Tempest 100

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie Rollerblade Asymetrical Lacing, Rollerblade Precision 5Star Fit
Pohlaví muži
Průměr koleček 100 mm
Tvrdost koleček 85A
Počet koleček 4
Třída ložisek SG 9
Systém zapínání tkaničky + suchý zip + přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle fitness
Styl jízdy sportovní, výkonnostní
Kvalita zpracování
90
Komfort boty
90
Rychlost
100
Komfort zapínání
10
Celkové hodnocení
100
Ovladatelnost
60

Popis

Inline brusle Rollerblade Tempest 100 jsou optimálním sportovním vybavením pro zkušenější bruslaře a zdatnější jezdce s praktickými základy. Brusle se skvěle zabydlí na chodidlech pokročilejšího sportovce vybaveného technickými dovednostmi. Chystáte se na inline maraton? S bruslemi Tempest 100 vám budou i desítky kilometrů připadat jako pouhé polechtání fyzičky.

Kde je vůle, tam je cesta

Kolečka Hydrogen se pyšní průměrem 100 mm a disponují širokým repertoárem vlastního využití v terénu. Pevná a stabilní kolečka jsou optimální pro delší výjezdy a trasy, ale stejně tak dobře poslouží i při kratších a distančně nenáročných štrekách. Využití najdou třeba i pro účely kondičních tréninků.

Základní parametry

  • Kolečka Hydrogen podléhají zařazení do kategorie tvrdosti 85A a přispívají plynulé a neohrožené jízdě
  • Typ koleček je 4 × 100 mm a jsou jako stvořené pro bezstarostné jízdy
  • Podvozek Extruded Alu se vyznačuje maximální mírou odolnosti, spolehlivosti a stability během jízdy
  • Hliníkový rám umocní kvalitní jízdu a podpoří výkonnost nositele

Neničte si nohy, užívejte si přirozenosti

Zadní část bruslí doplňuje vyhledávaná vychytávka Carbon Reinforcement zabraňující deformaci boty. Spolehlivě tak zamezuje případným ztrátám energie.

Sedmimílová návykovost

Ložiska bruslí Rollerblade nesou nadstandardní kvalitu a řadí se do kategorie ILQ - 9 Classic Plus. Nejlépe je jim při vyvinutí vyšší a závratnější rychlosti, přičemž pasažér se nemusí obávat, že bude svým dopravním prostředkem zrazen.

Budete (jako) ve vatě

Širší bota a velmi profesionální polstrování zajistí pohodlné a příjemné ukotvení nohy. Po celou dobu bruslení budou nohy v bezpečí a zároveň jim bude poskytováno pohodlné a měkké zázemí, ze kterého se nebudete chtít vyzout. Bota je opravdu velmi lehká a poskytuje nepoznané pohodlí a nakažlivý komfort pro budoucí projížďky.

Technologie (2)

Rollerblade Precision 5Star Fit

Největší důraz kladen na pohodlí a výkon

Díky vylepšené konstrukci botičky Precision 5Star Fit je bota velmi pohodlná s prvky pro maximální komfort a přizpůsobení. Konstrukce botičky je navržena pro maximální výkon. Na výrobu vnitřní výstelky byl použit ultra lehký materiál. Tento materiál poskytuje excelentní komfort při zachování nejdůležitejší vlastnosti - přenášení energie při bruslení. Součástí výstelky je speciální pružný materiál z lycry pro snadné nazouvání a zouvání botičky. Výstelka je zároveň vyrobena antibakteriálního materiálu pro dlouhou životnost a stálý komfort.

Na detail technologie

Rollerblade Asymetrical Lacing

Boční šněrování pro větší pohodlí

Brusle mají klasické šněrovací tkaničky, které jsou ale umístěny asymetricky (Asymetrical Lacing) tedy na boční straně bruslí. Boční šněrování snižuje tlak v oblasti nártu. V jednom místě tak netlačí ani jazyk, ani tkaničky a tlak je rovnoměrně rozprostřený.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (2)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Inline brusle Rollerblade Tempest 100
Ověřený zákazník

- Pustějov

5

Super, moc spokojeni.
Inline brusle Rollerblade Tempest 100
Ověřený zákazník

- Dolný Kubín 1

5

vynikajuca topanka s karbonovou patou,vyborne vyriesene zapinanie-nepovoluje ani po dlhsej jazde,rychle a tichesom velmi spokojny

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz