6899 CZK

Inline brusle Tempish GT 500/110 Pink

Inline brusle Tempish GT 500/110 Pink 2018 jsou na sportovní, rychlostní a kondiční bruslení určené pro pokročilé, zkušené a závodníky.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55528

Inline brusle Tempish GT 500/110 Pink

Inline brusle Tempish GT 500/110 Pink

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví ženy, muži
Průměr koleček 110 mm
Tvrdost koleček 88A
Počet koleček 4
Třída ložisek HI-SPEED TRT 11
Brzda ne
Systém zapínání tkaničky + 2 suché zipy + přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle speed
Styl jízdy sportovní, výkonnostní
Kvalita zpracování
90
Komfort boty
70
Rychlost
100
Komfort zapínání
9
Celkové hodnocení
100
Ovladatelnost
60

Popis

Inline brusle Tempish GT 500/110 Pink 2018 jsou na sportovní, rychlostní a kondiční bruslení určené pro pokročilé, zkušené a závodníky.

Rychlost a dynamika

Tyto brusle jsou vyvinuté pro rychlou a dynamickou jízdu. Využívají je i závodní jezdci na rychlostní a vytrvalostní speedové závodní bruslení.

Vysoká flexibilita

Pro vysoké a dlouhodlobé zatížení jsou brusle přizpůsobeny konstrukcí jádra, jehož materiál PU má extrémně malý valivý odpor a vysokou životnost. Pro rychlou jízdu jsou brusle přizpůsobeny kolečky o velikost 110 mm řady RUN 7S. Jejich tvrdost 88A vám umožní jezdit po rovných površích bez nerovností s jemnou strukturou.

Vlastnosti skeletu

Skelet je extrémně lehký, tvořený sedmi vrstvami skelného a dvěmi vrstvami karbonového vlákna, což vám zajistí pohodlnou jízdu bez zbytečné zátěže. Skelet je ukončen v oblasti kotníku a Achillovy šlachy pro komfortní fixaci a je zpevněn dvěma nártovými pásky.

Umožní nohám dýchat

Vnitřním materiálem bruslí je mikrovlákno. Výrobky z mikrovláken odpuzují vlhkost a chlad z vnějšku, jejich povrch je velice příjemný a odolný a čištěním neztrácí své pozitivní vlastnosti. Tvar boty C++ padne každému. Vnější materiál je umělá kůže s mikrovláknem zpevněna prošitím.

Systém zapínání

Brusle se zapínají pomocí tkaniček, dvěmi nártovými pásky na suchý zip a horním páskem s mikropřezkou. Tento dokonalý systém zajistí bezpečné upevnění nohy k brusli.

Brusle nabízíme i v krásné červené barvě.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz