6899 CZK

Inline brusle Tempish GT 500/110 Red

Inline brusle Tempish GT 500/110 Red 2018 jsou na sportovní, rychlostní a kondiční bruslení určené pro pokročilé, zkušené a závodníky.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55527

Inline brusle Tempish GT 500/110 Red

Inline brusle Tempish GT 500/110 Red

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie Tempish IC-Identification Control, Tempish Micro-Buckle System, Tempish Adjustable Position Chassis, Tempish DNA
Pohlaví ženy, muži
Průměr koleček 110 mm
Tvrdost koleček 88A
Počet koleček 4
Třída ložisek HI-SPEED TRT 11
Barva černo-červená
Brzda ne
Systém zapínání tkaničky + 2 suché zipy + přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle speed
Styl jízdy sportovní, výkonnostní
Kvalita zpracování
90
Komfort boty
70
Rychlost
100
Komfort zapínání
7
Celkové hodnocení
100
Ovladatelnost
60

Popis

Inline brusle Tempish GT 500/110 Red 2018 jsou na sportovní, rychlostní a kondiční bruslení určené pro pokročilé, zkušené a závodníky.

Rychlost a dynamika

Tyto brusle jsou vyvinuté pro rychlou a dynamickou jízdu. Využívají je i závodní jezdci na rychlostní a vytrvalostní speedové závodní bruslení.

Vysoká flexibilita

Pro vysoké a dlouhodobé zatížení jsou brusle přizpůsobeny konstrukcí jádra, jehož materiál PU má extrémně malý valivý odpor a vysokou životnost. Pro rychlou jízdu jsou brusle přizpůsobeny kolečky o velikosti 110 mm řady RUN 7S. Jejich tvrdost 88A vám umožní jezdit po rovných površích bez nerovností s jemnou strukturou.

Vlastnosti skeletu

Skelet je extrémně lehký, tvořený sedmi vrstvami skelného a dvěmi vrstvami karbonového vlákna, což vám zajistí pohodlnou jízdu bez zbytečné zátěže. Skelet je ukončen v oblasti kotníku a Achillovy šlachy pro komfortní fixaci a je zpevněn dvěma nártovými pásky.

Umožní nohám dýchat

Vnitřním materiálem bruslí je mikrovlákno. Výrobky z mikrovláken odpuzují vlhkost a chlad z vnějšku, jejich povrch je velice příjemný a odolný a čištěním neztrácí své pozitivní vlastnosti. Tvar boty C++ padne každému. Vnější materiál je umělá kůže s mikrovláknem zpevněna prošitím.

Systém zapínání

Brusle se zapínají pomocí tkaniček, dvěmi nártovými pásky na suchý zip a horním páskem s mikropřezkou. Tento dokonalý systém zajistí bezpečné upevnění nohy k brusli.

Brusle nabízíme i v krásné růžové barvě.

Technologie (4)

Tempish DNA

Zvýšená odolnost

Brusle je vybavena speciální technologií Tempish DNA, která vyztužuje nejvíce namáhaná místa, aby brusle vydržela zvýšeným nárokům uživatelů a zároveň odolala horšímu zacházení. Zesílená místa jsou v oblasti paty, špičky a boků. Přizpůsobená jsou i horní poutka pro časté utahování tkaniček.

Na detail technologie

Tempish Adjustable Position Chassis

Nastavitelná poloha podvozku

Technologie Tempish Adjustable Position Chassis umožňuje nastavit pozici podvozku vůči skeletu podle potřeby bruslaře. Nastavení se provádí povolením upínacího šroubu.

Na detail technologie

Tempish Micro-Buckle System

Jemné nastavení přezky

Pohodlný systém stažení a povolení přezky Tempish Micro-Buckle System zároveň umožňuje jemné nastavení. Ráčna zapínacího mechanizmu má jemný a hladký chod pro individuální přizpůsobení a stažení skeletu brusle.

Na detail technologie

Tempish IC-Identification Control

Kvalita pod kontrolou

Tempish využívá jako jeden z mála světových výrobců jedinečný způsob kontroly. Jedná se o systém identifikace výrobku od výroby, přes distribuci až po prodej. Tím je zaručena 100 % kontrola a statistická data, tolik potřebná pro vývoj a zdokonalení bruslí. Většina asijských dodavatelů spolupracuje s velkými inline značkami.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz