639 CZK

Inline chrániče Rollerblade Skate Gear W

Inline chrániče Rollerblade Skate Gear W Black/Raspberry 2019 je set tří párů, které jsou určeny na kolena, lokty i zápěstí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 65420

Inline chrániče Rollerblade  Skate Gear W

Inline chrániče Rollerblade Skate Gear W

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Sada na zápěstí, lokty, kolena
Pohlaví ženy
Barva černo-růžová
Ventilační otvory Ano
Obal na přenos síťovka se stahováním
Prodyšnost
100
Komfort zapínání
9
Celkové hodnocení
100

Popis

Inline chrániče Rollerblade Skate Gear W Black/Raspberry 2019 jsou určeny všem bruslařkám, kterým není bezpečnost lhostejná. Set chráničů na kolena, lokty i zápěstí vám poskytne dostatečnou ochranu i při pádech v rychlosti. Nebojte se rozjet naplno.

Bez zbytečného potu

Výstelku výrobci přizpůsobili tak, aby zabránili přebytečnému pocení těla. Pokud se chcete při jízdě cítit komfortně a být v suchu, tyhle chrániče rozhodně nejsou přešlapem. 

Maximálně odolné

Tvrdý a odolný materiál je hlavní předností tohoto setu. I když budou vaše pády tvrdé, nemusíte se bát o své zdraví ani o své chrániče. Obojí zůstane neporušeno.

Nepleťte si pravou a levou

Chrániče jsou anatomicky přizpůsobeny pro pravou i levou část těla. Jen díky tomu vám zajistí tu nejlepší možnou ochranu. Na tělo padnou jako ulité a při jízdě nezavazí. 

Žádné zdržování, vzhůru na stezku

Chrániče mají několik pásků, které napomáhají ke snadnému zapínání. Samy se nerozepnou, takže nemusíte mít strach, že by vám při jízdě spadly. Stejně tak snadno je pak i sundáte a uložíte na příští jízdu. 

Každá žena jistě ocení i černo-růžový design, který vypadá prostě skvěle. 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz