349 CZK

Inline chrániče zápěstí Rollerblade Skate Gear Black

Inline chrániče zápěstí Rollerblade Skate Gear Black 2019 vám při pádech zajistí bezpečí. Kvalitní a prodyšná výstelka omezuje pocení na minimum.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 65421

Inline chrániče zápěstí Rollerblade  Skate Gear Black

Inline chrániče zápěstí Rollerblade Skate Gear Black

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Sada na zápěstí
Pohlaví muži
Barva černá
Prodyšnost
90
Komfort zapínání
8
Celkové hodnocení
90

Popis

Inline chrániče zápěstí Rollerblade Skate Gear Black 2019 jsou určeny všem bruslařům, kterým není bezpečnost lhostejná. Set zápěstních chráničů vám poskytne dostatečnou ochranu i při pádech v rychlosti. Nebojte se rozjet naplno.

Bez zbytečného potu

Výstelku výrobci přizpůsobili tak, aby zabránili přebytečnému pocení. Pokud chcete mít při jízdě ruce v suchu, tyhle chrániče rozhodně nejsou přešlapem. 

Maximálně odolné

Tvrdý a odolný materiál je hlavní předností tohoto setu. I když budou vaše pády tvrdé, nemusíte se bát o své zdraví ani o své chrániče. Obojí zůstane neporušeno.

Nepleťte si pravou a levou

Chrániče jsou anatomicky přizpůsobeny pro pravé i levé zápěstí. Jen díky tomu vám zajistí tu nejlepší možnou ochranu. Na ruce padnou jako ulité a při jízdě nezavazí. 

Žádné zdržování, vzhůru na stezku

Chrániče mají několik pásků, které napomáhají ke snadnému zapínání. Samy se nerozepnou, takže nemusíte mít strach, že by vám při jízdě spadly. Stejně tak snadno je pak i sundáte a uložíte na příští jízdu. 

Pokud vám nestačí jen chrániče zápěstí, můžete si pořídit rovnou celý set. Nezapomínejte, že bezpečnost je při jízdě na prvním místě!

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz