Kakaový prášek BIO z Peru 250g
{{ price | formatPrice }} Kč s DPH
Dostupnost
availability_voucher
Aktuální skladovou dostupnost zjistíte výběrem konkrétní vlastnosti.
{{ a.name }} {{ a.salesPoint.city }}
- Hodnocení:
- Hodnocení: 0%
- Objednací číslo:
- 94871
- Výrobce:
- Vitalvibe
K tomuto produktu dostanete dopravu zdarma
Kakaový prášek BIO z Peru 250g
Kakaový prášek BIO z Peru je 100% přírodní produkt v raw kvalitě, který je vyroben umletím nepražených kakaových bobů. Poté se ze směsi oddělí tuková složka, kterou známe jako kakaové máslo. Kakaová hmota se dále suší a rozmělní na jemný prášek.
Proto si kakaový prášek zachovává všechny látky, které příznvě působí na tělo i na duši člověka. A to i přes velmi nízký obsah tuků a téměř nulový obsah cukru.
POUŽITÍ
- lahodný kakaový nápoj připravníme smícháním s rostlinným „mlékem“, například z kešu ořechů
- můžeš jej také dle chuti dosladit přírodním sladidlem s nízkým glykemickým indexem
- přimíchej jej do neochuceného proteinu a připrav si tak vždy jedinečné smoothie dle tvé nálady
- nebo si připrav dezert dle své nálady - obal v něm sladké RAW kuličky, přimíchej do polevy na dort nebo vymysli svou orignální kombinaci chutí
- ideální pro výrobu domácí čokolády a dalších dobrot - inspiraci najdete v sekci Recepty
VÝHODY PRO VAŠE ZDRAVÍ
- nabitý vitamíny, minerály a antioxidanty
- 100% přírodní produkt v raw kvalitě
- bez cukru bílého ani přírodního
- s nižším obsahem tuků než čokoláda nebo běžné kakao
- bez aromat a konzervantů
KAKAOVÝ PRÁŠEK JE POKLADNICÍ ZDRAVÍ I DOBRÉ NÁLADY
- Flavonoidy jsou látky s antioxidační aktivitou, tedy chrání tělo před účinky volných radikálů. Mají celou řadu příznivých účinků, například prospívají spolu s vápníkem k harmonické funkci srdce a cév. Jejich obsah výrazně klesá při pražení kakaových bobů. Kromě kakaových bobů je najdeme také v ovoci, zelenině, v čaji nebo v červeném víně.
- Antokyany jsou přirozená barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v borůvce nebo acai, kde se významně podílejí na příznivém účinku na lidský organizmus.
- Specifickými látkami jsou purinové sloučeniny, především theobromin a v menší míře kofein. Obě látky mají díky své příbuznosti dosti podobné účinky, účinek theobrominu je ale asi desetkrát slabší než účinek kofeinu. Proto se u čokolády ani u kakaa nemusíme obávat „přestimulování organizmu“, ani určité „návykovosti“, jako je tomu například u kávy.
- Bioaktivní aminy prospívají harmonické funkci neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů v mozku), podílejí se na vytváření „pocitů blaha“.
Zobrazit přehled parametrů
Parametry
Obsah balení: | 250 g |
---|---|
Nutriční hodnoty ve 100 g (ml) nebo jedné tabletě: | |
Cukry | 0,7 g |
Sůl | 0 g |
Účinná látka: |