Omlouváme se, pokud něco nefunguje tak, jak byste čekali. Přecházíme na nový systém a ladíme mouchy. Děkujeme za pochopení.

Kakaový prášek BIO z Peru 250g

 

{{ price | formatPrice }} s DPH

Dostupnost

Hodnocení:
Hodnocení: 0%
Objednací číslo:
94871
Výrobce:
Vitalvibe

do porovnání zobrazit porovnání (0) do oblíbených

Popis Parametry Hodnocení (0) Dotazy

Kakaový prášek BIO z Peru 250g

Kakaový prášek BIO z Peru je 100% přírodní produkt v raw kvalitě, který je vyroben umletím nepražených kakaových bobů. Poté se ze směsi oddělí tuková složka, kterou známe jako kakaové máslo. Kakaová hmota se dále suší a rozmělní na jemný prášek.

Proto si kakaový prášek zachovává všechny látky, které příznvě působí na tělo i na duši člověka. A to i přes velmi nízký obsah tuků a téměř nulový obsah cukru.

POUŽITÍ

  • lahodný kakaový nápoj připravníme smícháním s rostlinným „mlékem“, například z kešu ořechů 
  • můžeš jej také dle chuti dosladit přírodním sladidlem s nízkým glykemickým indexem
  • přimíchej jej do neochuceného proteinu a připrav si tak vždy jedinečné smoothie dle tvé nálady
  • nebo si připrav dezert dle své nálady - obal v něm sladké RAW kuličky, přimíchej do polevy na dort nebo vymysli svou orignální kombinaci chutí
  • ideální pro výrobu domácí čokolády a dalších dobrot - inspiraci najdete v sekci Recepty

VÝHODY PRO VAŠE ZDRAVÍ

  • nabitý vitamíny, minerály a antioxidanty
  • 100% přírodní produkt v raw kvalitě
  • bez cukru bílého ani přírodního
  • s nižším obsahem tuků než čokoláda nebo běžné kakao
  • bez aromat a konzervantů

KAKAOVÝ PRÁŠEK JE POKLADNICÍ ZDRAVÍ I DOBRÉ NÁLADY

  • Flavonoidy jsou látky s antioxidační aktivitou, tedy chrání tělo před účinky volných radikálů. Mají celou řadu příznivých účinků, například prospívají spolu s vápníkem k harmonické funkci srdce a cév. Jejich obsah výrazně klesá při pražení kakaových bobů. Kromě kakaových bobů je najdeme také v ovoci, zelenině, v čaji nebo v červeném víně.
  • Antokyany jsou přirozená barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v borůvce nebo acai, kde se významně podílejí na příznivém účinku na lidský organizmus.
  • Specifickými látkami jsou purinové sloučeniny, především theobromin a v menší míře kofein. Obě látky mají díky své příbuznosti dosti podobné účinky, účinek theobrominu je ale asi desetkrát slabší než účinek kofeinu. Proto se u čokolády ani u kakaa nemusíme obávat „přestimulování organizmu“, ani určité „návykovosti“, jako je tomu například u kávy.
  • Bioaktivní aminy prospívají harmonické funkci neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů v mozku), podílejí se na vytváření „pocitů blaha“.

Zobrazit přehled parametrů

Parametry

Obsah balení: 250 g
Nutriční hodnoty ve 100 g (ml) nebo jedné tabletě:  
Cukry 0,7 g
Sůl 0 g
Účinná látka:  

Hodnocení



Napište své hodnocení produktu Kakaový prášek BIO z Peru 250g



1 - nejhorší, 5 - nejlepší



Kredity za hodnocení získáte, pouze pokud budete hodnotit produkty jako přihlášený uživatel. Přihlásit se

Dotazy

Co Vás zajímá o tomto produktu? Zeptejte se.

Vložte nám zde dotaz k produktu Kakaový prášek BIO z Peru 250g






Poradíme vám

contact Denisa Daňkováexpert sekce

poradime@sportobchod.cz

530 514 719


Přihlaste se Košík {{ summaryPrice | formatPrice }}