3599 CZK

Kalhoty Bauer HP 6000

Profesionální model s precizní ochranou a velmi dobrou pohyblivostí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 2090

Kalhoty Bauer HP 6000

Kalhoty Bauer HP 6000

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Druhý nejvyšší model od Baueru v sezoně 2005/2006. Opravdová komplexní ochrana a skvělé materiály. Vhodné především  pro profesionály a opravdu velmi náročné hráče.

Výborná ochrana je zajištěna pěny o vysoké hustotě pro efektivní absorbci nárazové energie, která je navíc na exponovaných místech výrazně zesílena prvky s vysokou hustotou a pevností.

Páteř a část zad chrání NIKE AIR UNIT, který vytváří vzduchový polštář přijímající energii nárazu. Oblast boků je zvýšena, ledviny a bedra chrání několik segmentů.

Ochrana je navíc doplněna o mnoho vylepšení v oblasti pohybu. Plastové chrániče stehen se skládají z několika částí, stejně jako většina pevných prvků. Navíc jsou rozdělené prvky umístěny tak, že je minimalizováno jejich tření.

Při častém používání jistě oceníte, že vnější látka je odolná proti odření a mechanickému poškození.

Systém odvodu vlhkosti během hry optimálně odvádí přebytečné teplo a vlhkost, k tomu výrazně přispívá i hi-tech materiál DRI-FIT. Chrániče po hře rychle schnou a použité materiály působí antibakteriálně.

U profesionálních modelů jsou dnes samozřejmostí zipy na vnitřní straně kalhot pro oblékání s bruslemi.

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Kalhoty Bauer HP 6000
Ověřený zákazník

5

Perfektne nohavice, super kvalitny material, dokonale chrania co maju a nebrania v pohybe. Vyhodou je ze velmi rychlo schnu. Mozem len vrelo doporucit.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz