13089 CZK

Kolo GT Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Horské kolo GT Aggressor 29 Expert 2021 je vybaveno lehkou hliníkovou konstrukcí Triple Triangle, které vám zajistí pohodlí při každodenním používání.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 96944

Kolo GT  Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Kolo GT Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreační MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu hliník
Barva modrá
Přední zdvih 80 mm
Počet převodů 3x8
Brzdy Tektro M275 Hydro Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horské kolo GT Aggressor 29 Expert 2021 je vybaveno lehkou hliníkovou konstrukcí Triple Triangle, které vám zajistí pohodlí při každodenním používání. Navíc, díky progresivní geometrii s 29" koly se budete cítít při jízdě jako v bavlnce. V poměru cena a výkon se jedná o jedno z nejlepších kol, které můžete vůbec mít, pokud máte jen rekreační ambice.

Náhled videa

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.

Pohodlí za každé situace

Je zřejmé, že k pocitu pohodlí vám pomáhá konstrukce Triple Triangle a progresivní geometrie. Nicméně k dokonalému pohodlí pomůžou hlavně vidlice SR Suntour XCM-DS, které disponují 80 mm zdvihem a také 29" kola, které mají výbornou přilnavost na každém povrchu.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz