97077

Kolo GT Avalanche 29 Elite 2021

ID {{ productCode }}

Vyber si službu kolofix a vyzvedni si už složené kolo na jedné z 15 poboček po celé ČR!

Horské kolo GT Avalanche 29 Elite 2021 v limetkové barvě je vhodné pro vás, kteří hledáte dokonalou ovladatelnost. Základem jsou kvalitní komponenty od Shimano.

Vyber barvu

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 97077

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 25 999 Kč
Kolo GT Avalanche 29 Elite 2021

Kolo GT Avalanche 29 Elite 2021

25 999
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 25 999 Kč

Parametry

Pohlaví muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Sportovní MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu hliník
Barva hnědá
Přední zdvih 120 mm
Počet převodů 1x11
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Potřebujete poradit?

Popis

Horské kolo GT Avalanche 29 Elite 2021 v limetkové barvě je vhodné pro vás, kteří hledáte dokonalou ovladatelnost. Ta je zaištěna především unikátní progresivní geometrií od GT. Základem jsou kvalitní komponenty od firmy Shimano, 29" kola a velmi kvalitní hliníková konstrukce Triple Triangle. Ideální na rekreační ježdění, ale i závodníci si přijdou na své.

Náhled videa

Bezpečnost za každé situace

Díky tomu, že je kolo vybaveno hydraulickými brzdami Shimano MT200, tak budete v bezpečí i když budete brzdit v jakékoliv situaci i rychlosti, protože brzdy vám pomohou bezpečně zastavit. Navíc vám pomohou i bezpečné projetí zatáčky na jakémkoliv nerovném povrchu.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.

Pohodlí je základ náročných tras

O pohodlnou jízdu na jakémkoliv kole se musí postarat především kvalitní odpružení a kola. A to vám zajistí velmi kvalitní komponenty, jako je vzduchová vidlice SR Suntour XCR-RL-R se zdvihem 120 mm, která vám dovolí přejet každou díru, kořen či jinou nerovnost. Přejet jakoukoliv nerovnost vám pomohou i pláště Vittoria Barzo o rozměru 27.5/29 x 2.25", které vám také zajistí bezpečné a rychlé projetí prudkých zatáček, díky neuvěřitelné přilnavosti.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Složení kola

Nech si kolo složit a seřídit od profíků z kolofixu. K objednávce přihoď službu vyzvednutí složeného kola, vyzvedni si jej a jeď! Na výběr máš z 15 poboček po celé republice.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Daniela

přidáno 5. 09. 2022


Jak je prosím kolo vysoké od země k řidítkům?

Produktový Specialista Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,je mi líto, ale tento rozměr výrobce neudává. https://www.gtbicycles.cz/jizdni-kola/horska-kola/xc-sport/avalanche-elite