59999 CZK

Kolo GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Kolo GT Grade Carbon Elite 2021 v modrém provedení s karbonovou konstrukcí Triple Triangle je univerzální kolo, které vás překvapí jeho lepší nastavitelností.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 97200

Kolo GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Kolo GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Kolo GT Grade Carbon Elite 2021 v modrém provedení s karbonovou konstrukcí Triple Triangle je univerzální kolo, které vás překvapí jeho lepší nastavitelností a adaptabilitou. Už vás nezastaví ani štěrkové cesty, a to hlavně díky skvělým kotoučovým brzdám Shimano GRX 400. Ideální pro vás, kteří chcete jezdit dlouhé vzdálenosti.

Náhled videa

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Lepší kontrola, méně únavy

Dual Fiber Dynamics je unikátní technologie GT, která dodává jezdci mnohem více kontroly nad řízením kola, a tím pádem se nemusíte tolik koncentrovat, což snižuje únavu při jízdě. Větší kontrolu zajišťují zadní vzpěry, které jsou rozdělené do dvou ultralehkých tuhých materiálů.

Přizpůsobte si jízdu podle sebe

Díky revolučnímu sytému nastavení zadní stavby Flip Chip můžete vyladit kolo přímo pro váš způsob jízdy. Zkrátka díky této unikátní technologii, kterou jinde nenajdete, si můžete nastavit hlavový úhel a výšku středu.

Neomezenost ve výběru plášťů

Všechny modely Grade, včetně tohoto mají možnost využívat širokou škálu plášťů a dezénů, které se mohou pohybovat v šířkách od 28c až po 35c. Pod tyto pláště můžeme řadit silniční pláště, trekkingové pláště, ale i ty cyklokrosové.

Úložný prostor je samozřejmostí

Toto kolo je ideální pro vás, kteří chcete jezdit delší vzdálenosti. Kola Grade jsou totiž vybaveny montážními body, které jsou umístěné na vidlici a rámu. To vám umožní vzít si s sebou batoh, který můžete připnout na rámovou trubku. Na vidlice můžete připnout klece, které využijete na cokoliv, dle vašich preferencí.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz