97208

Gravel kolo GT Grade Elite

ID {{ productCode }}

Vyber si službu kolofix a vyzvedni si už složené kolo na jedné z 15 poboček po celé ČR!

Kolo GT Grade Elite 2021 s unikátními, patentovanými technologiemi od GT je více využitelné a nastavitelné než dříve. Vy ho využijete na mnohem delší výlety.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 97208

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Gravel kolo GT  Grade Elite

Gravel kolo GT Grade Elite

19 999
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 19 999 Kč

Parametry

Pohlaví muži
Typ Gravel
Průměr kol 28 palců
Konstrukce Pevná vidlice
Materiál rámu hliník, Grade Alloy frame
Barva hnědá
Počet převodů 2x8
Brzdy Tektro Mech Disc Brakes, 160/160mm Rotors
Druh vidlice pevná

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Potřebujete poradit?

Popis

Kolo GT Grade Elite 2021 s unikátními, patentovanými technologiemi od GT je více využitelné a nastavitelné než dříve. Rozhodně ho skvěle využíji ti, kteří mají rádi mnohakilometrové výlety. Díky hliníkové konstrukci Triple TriangleDual Fiber Dynamics si mnohem více užijete jízdu, díky zvýšenému pohodlí. Kolo disponuje montážními body, a to znamená, že na kolo připevníte více věcí, včetně batohu.

Náhled videa

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Lepší kontrola, méně únavy

Dual Fiber Dynamics je unikátní technologie GT, která dodává jezdci mnohem více kontroly nad řízením kola, a tím pádem se nemusíte tolik koncentrovat, což snižuje únavu při jízdě. Větší kontrolu zajišťují zadní vzpěry, které jsou rozdělené do dvou ultralehkých tuhých materiálů.

Úložný prostor je samozřejmostí

Toto kolo je ideální pro vás, kteří chcete jezdit delší vzdálenosti. Kola Grade jsou totiž vybaveny montážními body, které jsou umístěné na vidlici a rámu. To vám umožní vzít si s sebou batoh, který můžete připnout na rámovou trubku. Na vidlice můžete připnout klece, které využijete na cokoliv, dle vašich preferencí.

Neomezenost ve výběru plášťů

Všechny modely Grade, včetně tohoto mají možnost využívat širokou škálu plášťů a dezénů, které se mohou pohybovat v šířkách od 28c až po 35c. Pod tyto pláště můžeme řadit silniční pláště, trekkingové pláště, ale i ty cyklokrosové.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz