56999 CZK

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Comp

Horské kolo GT Zaskar 29 Carbon Comp 2021 s karbonovou konstrukcí Triple Triangle je legendární kolo, které vyhrálo mnoho závodů a ty sním můžeš vyhrávat také.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 97180

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Comp

Kolo GT Zaskar 29 Carbon Comp

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Materiál rámu Karbon
Barva černá
Přední zdvih 100 mm
Počet převodů 1x12
Brzdy SRAM Level Hydro Disc, 160/160mm Centerline Rotors
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Horské kolo GT Zaskar 29 Carbon Comp 2021 s karbonovou konstrukcí Triple Triangle s 29" koly je legendární kolo, které vyhrálo nespočet závodů a teď s ním můžeš vyhrávat i ty. Kolo disponuje patentovanými technologiemi GT a špičkovými komponenty od firmy SRAM. Určitě se vám bude hodit pokud máte závodní ambice, a nebo jste zkrátka náročný hobík.

Náhled videa

Legenda mezi legendami

Tohle legendární kolo bylo nedílnou součástí vítěze, který vyhrál Světový pohár hned v několika disciplínách. Kolo má, po 30ti letech vývoje, mnohem lepší a modernější trailové vlastnosti než kdy dříve. Toto kolo zkrátka zvládne vše, co před něj postavíte.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková karbonová konstrukce FOC Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.

Rychlost je cesta

V současnosti je jeden převod populární mezi profesionály a kazeta SRAM NX Eagle o rozsahu až 50 zubů a 12 rychlostí je to pravé pro snadné a rychlé řazení. Vy tak doslova poletíte na každé rovince a dokonce i v jakémkoliv prudkém kopci.

Prudké zatáčky už nebudou problém

Díky tomuto kolu projedete jakoukoliv prudkou nebo úzkou zatáčku. Pomůžou vám k tomu 29“ kola, které mají výbornou přilnavost na každém povrchu. Navíc má kolo kvalitní hliníkové ráfky a pláště se šířkou 2,25", které vám dovolí jít na hranu svých vlastních limitů. Vybrat zatáčky pomůžou také hydraulické kotoučové brzdy.

Výborná kvalita i pro ty nejnáročnější

Americká značka SRAM je jedna z nejkvalitnějších značek na trhu a i na tomto kole najdete komponenty právě od této značky. Potěší vás i informace, že kolo disponuje extrémně pevnými ráfky WTB, které jsou určeny pro klasický i bezdušový plášť.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz