45999 CZK

Kolo GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Horské kolo GT Zaskar LT 29 Expert 2021 v olivové barvě s přední vidlicí se zdvihem 130mm je skvělé kolo pro vás, kteří máte rádi pohodlí i na delší vzdálenost.

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 97189

Kolo GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Kolo GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Produkt je dočasně vyprodán

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva zelená

Popis

Horské kolo GT Zaskar LT 29 Expert 2021 v olivové barvě s přední vidlicí se zdvihem 130mm je skvělé kolo pro vás, kteří máte rádi pohodlí i na delších vzdáleností. Kolo disponuje hliníkovou konstrukcí Triple Triangle a je vytvořeno hlavně pro jezdce, kteří mají rádi agresivní jízdu a potěší tak všechny z vás, kteří se chtějí posunout na další level.

Náhled videa

Pohodlí i při dlouhých vzdáleností

O pohodlnou jízdu na jakémkoliv kole se musí postarat především kvalitní odpružení. A to vám zajistí velmi kvalitní komponenty, jako je vidlice RockShox 35 Gold se zdvihem 130 mm, přičemž lze nastavit i na 140mm. To vám dovolí přejet každou díru, kořen či jinou nerovnost. Pohodlí v zadní části kola se stará především nová technologie Floating Seat Triangle.

Prudké zatáčky už nebudou postrachem

Díky tomuto kolu projedete jakoukoliv prudkou nebo úzkou zatáčku. Pomůžou vám k tomu 29“ kola, které mají výbornou přilnavost na každém povrchu. Navíc má kolo kvalitní hliníkové ráfky a pláště se šířkou 2,5", které vám dovolí jít na hranu svých vlastních limitů. Vybrat zatáčky pomůžou také hydraulické kotoučové brzdy Shimano MT410.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, která je nyní ještě ostřejší a kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Výborná kvalita i pro ty nejnáročnější

Americká značka SRAM je jedna z nejkvalitnějších značek na trhu a i na tomto kole najdete komponenty právě od této značky. Potěší vás i informace, že kolo disponuje extrémně pevnými ráfky WTB, které jsou určeny pro klasický i bezdušový plášť.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Vy tak můžete požívat kolo častěji a déle.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz