35999 CZK

Kolo Kona Big Honzo M 2019

Kolo Kona Big Honzo nabídne díky velikosti kol 27,5 palců a vidlici se zdvihem 130 mm svižnou a zároveň pohodlnou jízdu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60459

Kolo Kona Big Honzo M 2019

Kolo Kona Big Honzo M 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva černá, modrá
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Pořádně do toho šlápněte

Kolo Kona Big Honzo MD 2019 si zaslouží pozornost náročných cyklistů, kteří hledají parťáka pro živelnou jízdu v náročném terénu. Kombinace velikosti kol 27,5 palců a přední vidlice se zdvihem 130 mm je zárukou snadného zdolání překážek v lese i na polních cestách. Zažijte pořádné dobrodružství se strojem za rozumnou cenu.

Těžký terén je hračka

Náhled videa

Základní parametry:

  • Velikost kol 27,5“ zajistí dobrou rychlost a manévrovatelnost
  • Přední talíř s jedním převodem pro rychlé přehazování
  • Kvalitní kazeta s jedenácti převody
  • Uzamykatelná přední vidlice se zdvihem 130 mm
  • Špičkové komponenty od firem SRAM a Shimano
  • Velikost M je vhodná pro jezdce od 168 do 180 cm

Žádná překážka vás nezastaví

Výrobci se rozhodli pro kompromis v podobě velikosti kol 27,5 palců, které nabízí výhody 26palcových i 29palcových kol. Díky tomuto parametru jízdní kolo nabízí během jízdy snadnou manévrovatelnost a skvělou obratnost. Stejně jako u 29palcových kol vás nezastaví ani překážky na nerovném povrchu. Navíc se kola převalují opravdu rychle, a tak vám bude cesta rychle utíkat.

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Měnit rychlosti raz dva

V současné době profesionální závodníci upřednostňují přední talíř s jedním převodem a zadní kazetu až s jedenácti převody. Zásluhou kvalitní kazety značky SRAM budete přehazovat s absolutní přesností a rychlostí. Cyklističtí experti tvrdí, že 11 rychlostní kazeta šetří energii a udrží jezdce snadněji v rytmu.

Kvalita pocházející z drsné Kanady  

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné stroje.

Chcete to na tomhle kole pořádně rozjet, jenže byste potřebovali větší velikost? Žádný problém! Podívejte se na stejný typ kola Kona Big Honzo ve velikosti L.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz