22999 CZK

Kolo Kona Cinder Cone M 2019

Horské kolo značky Kona s lehkým hliníkovým rámem je určené pro hobby cyklisty i na mírně nerovné povrchy.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60453

Kolo Kona Cinder Cone M 2019

Kolo Kona Cinder Cone M 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva černá
Brzdy kotoučové hydraulické

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Cinder Cone M z kolekce pro rok 2019 nabízí všem hobby cyklistům možnost výletu v pořádném tempu zásluhou jedenáctirychlostní kazety. Vyrazit můžete i na  povrch s lehkými nerovnostmi, s kterými si poradí vidlice se zdvihem 100 mm. Velikost kol 27,5 palce si hravě poradí s menšími překážkami a velké kopce společně snadno zdoláte.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám ze slitiny Kona Race Light 6061 Aluminum Butted je pevný a lehký
  • Uzamykatelná přední vidlice RockShox Recon RL Solo Air s tlumením 100 mm
  • Spolehlivé a bezpečné hydraulické brzdy
  • Zadní kazeta SRAM s jedenácti rychlostmi
  • Velikost kol 27,5 palce šetří vaši energii
  • Velikost M je vhodná pro muže od 168 do 178 cm

Lehké jako pírko

Hliníkový rám ze slitiny Kona Race Light 6061 Aluminum Butted, na který výrobci poslední dobou s jistotou spoléhají, vás ohromí svou mimořádně nízkou hmotností. Speciální zpracování rámu přispívá k jeho skvělé pevnosti a odolnosti, takže jste našli parťáka na dlouhé tratě, protože vás dva jen tak něco nezkolí.

Nerovnosti nejsou problém

Zásluhou velikosti kol 27,5 palce snadno přejedete menší překážky a navíc díky nim máte výhodu větší akcelerace, tedy vyšší efektivity šlapání. S tímto kolem si poradíte i s nerovnostmi lesních cest. Odpružená vzduchová vidlice RockShox Recon RL Solo AIR se zdvihem 100 mm nabízí spolehlivé tlumení. Když jedete po asfaltu, tak ji můžete uzamknout.

Tempo jako závodník

Profesionální závodníci upřednostňují přední talíř s jedním převodem a díky vícerychlostní zadní kazetě šetří energii a udržují se snadno v rytmu. I vy budete zásluhou kvalitní kazety SRAM s 11 převody přehazovat s absolutní přesností a rychlostí. Posuňte svůj výkon zase o kousek výš.

Důležité je bezpečí

Řídítka se pyšní i protiskluzovými gripy, takže i když se zpotíte, ruce vám z řídítek nesklouznou. Jak už jsme říkali, kolo pojede opravdu rychle, ale v případě potřeby dokáže i rychle zastavit. Doslova na místě zastavíte díky hydraulickým brzdám značky Shimano.

Kvalita pocházející z drsné Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční kola prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné kousky.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz