42999 CZK

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei L 2019 - Odřený lak

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei se vyrovná s každou nerovností a díky velikosti kol 29 palců dosáhne vysokých rychlostí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60454

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei L 2019 - Odřený lak

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei L 2019 - Odřený lak

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva zelená, modrá
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Vlije do žil pořádnou dávku adrenalinu

Kolo Kona Hei Hei LG 2019 je ideální volbou pro všechny náročné cyklisty, kteří chtějí zažít pořádný adrenalin. Celoodpružené kolo díky velikosti kol 29 palců nabídne pekelně rychlou a zároveň pohodlnou jízdu. Našli jste parťáka za rozumnou cenu, který má okamžitou odpověď na jakoukoli nástrahu, co na cestě potkáte.

"Kolo Kona Hei Hei je na jiné úrovni. Úhledná, citlivá jízda. Rychlé a výkonné kolo. Žádné obavy z krátkých cest." - anglický MBR Magazín

UPOZORNĚNÍ: Kolo je neopotřebené, ale při převozu došlo k odření laku ve spodní části rámu, viz foto. V případě zájmu si ho můžete nechat nezávazně poslat na prodejnu a omrknout.

 

Základní parametry:

  • Kola o velikosti 29“ překonají každou překážku
  • Přední talíř s jedním převodem pro rychlé přehazování
  • Kvalitní kazeta s jedenácti převody
  • Uzamykatelná přední vidlice se zdvihem 120 mm
  • Zadní tlumič se zdvihem 100 mm pro jízdu jako v bavlnce
  • Špičkové komponenty od firem SRAM a Shimano
  • Velikost L je vhodná pro jezdce od 180 do 188 cm

Nic vás nerozhodí

Celoodpružené kolo nabízí prvotřídní pohodlí i v náročných terénech. Budete tak mít daleko větší jistotu ve sjezdech a pomůže vám vyjet i ty nejstrmější kopce. Zadní tlumič vám umožní si i mírně podhustit pneumatiky, protože lépe uhýbá překážkám, a tím snižuje riziko defektu. Vy tak získáte ještě větší přilnavost a stabilitu v terénu.

Překážky nejsou problém 

I přes kameny a kořeny se budete díky velikosti kol 29 palců prohánět jako blázni. Větší průměr kol poskytne daleko větší pohodlí a cesta bude pod koly rychleji utíkat. Navíc vás v extrémních polohách spolehlivě podrží, protože mají lepší přilnavost a přináší vynikající stabilitu. Na 29palcová kola spoléhají i profesionální závodníci.

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Měnit rychlosti raz dva

V současné době profesionální závodníci upřednostňují přední talíř s jedním převodem a zadní kazetu až s jedenácti převody. Zásluhou kvalitní kazety značky SRAM budete přehazovat s absolutní přesností a rychlostí. Cyklističtí experti tvrdí, že 11 rychlostní kazeta šetří energii a udrží jezdce snadněji v rytmu.

Kvalita pocházející z drsné Kanady  

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné stroje.

Jste z kola přímo nadšení, ale potřebovali byste ho o něco menší? Žádný problém! Podívejte se na stejný typ kola Kona Hei Hei ve velikosti M.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz