42490 CZK

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei Trail AL L 2019

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei Trail je díky dokonalému tlumení a velikosti kol 27,5" skvělou volbou pro sjezdy.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60456

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei Trail AL L 2019

Celoodpružené kolo Kona Hei Hei Trail AL L 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva bílá, oranžová
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Šlápněte do pedálů a nechte se unést!

Kolo Kona Hei Hei Trail LG 2019 je ideální volbou pro aktivní a pokročilé jezdce, kteří jsou závislí na pořádné dávce adrenalinu. Celoodpružený stroj s koly o velikosti 27,5 palců poskytne dokonalou stabilitu i při sjíždění náročných trailů. Dopady skoků bezpečně ztlumí vidlice se zdvihem 140 mm a špičkový zadní tlumič, který je opravdu lehký.

Náhled videa

Základní parametry:

  • Kola o velikosti 27,5" zajistí stabilní a rychlou jízdu
  • Lehký a zároveň odolný hliníkový rám ze slitiny 6061
  • Uzamykatelný zadní tlumič RockShox Deluxe RL
  • Přední vidlice se zdvihem 140 mm
  • Kvalitní kazeta s deseti rychlostmi
  • Přední talíř s jedním převodem pro rychlé přehazování
  • Špičkové komponenty od známé firmy Shimano
  • Velikost L je vhodná pro jezdce od 180 do 188 cm

Prvotřídní tlumení dopadů

Ve firmě RockShox se sešlo pár chytrých hlav, vzaly si tužku a společně nakreslily zbrusu nové tlumiče řady Deluxe, které jsou neskutečně pružné a dokonale reaktivní. Nevýhodou celoodpružených kol je vyšší hmotnost, ale s tímto uzamykatelným tlumičem o hmotnosti pouhých 311 gramů nemusíte mít obavy. Sotva dopadnete na zem, budete připraveni na další skok! 

Náhled videa

Na velikosti kol záleží

Výrobci se rozhodli pro kompromis v podobě velikosti kol 27,5 palců, které nabízí výhody 26palcových i 29palcových kol. Díky tomuto parametru zdoláte každou překážku trailů a navíc oceníte snadnou manévrovatelnost a skvělou obratnost. Kola se také převalují opravdu rychle, a tak vám bude cesta rychle utíkat.

Přítel až navěky

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Měnit rychlosti raz dva

V současné době profesionální závodníci upřednostňují přední talíř s jedním převodem a zadní kazetu s větším počtem převodů. Zásluhou 10rychlostní kazety Shimano Deore budete přehazovat s absolutní přesností a rychlostí. Cyklističtí experti tvrdí, že kazety s více rychlostmi šetří energii a udrží jezdce snadněji v rytmu.

Kvalita pocházející z drsné Kanady   

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné stroje.

Našli jste ideálního parťáka na sjezdy, ale potřebovali byste menší velikost? Žádný problém. Podívejte se na stejný typ kola Kona Hei Hei Trail ve velikosti M.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz