5499 CZK

Kolo Kona Hula 12" modré 2019

Kolo Kona Hula 12" Blue 2019 s velikostí kol 24" je vhodné pro děti od 127 do 142 centimetrů na zpevněné cesty.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60461

Kolo Kona Hula 12" modré 2019

Kolo Kona Hula 12" modré 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 24 palců
Barva modrá
Brzdy V brzdy

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Hula 12" Blue 2019 je skvělou volbou pro začínající dětí ve věku od 7 do 11 let. Vyjet s ním můžete hlavně na zpevněné a rovné povrchy. Kola o velikosti 24 palců už pořádně jedou, ale zároveň nabízí snadnou ovladatelnost. Našli jste zkrátka skvělého parťáka, se kterým děti zažijí dobrodružné ale bezpečné výpravy.

Základní parametry:

  • Velikost rámu 12" vhodná pro děti od 127 do 142 cm
  • Výška od rozkroku k zemi 57–66 cm
  • Kvalitní véčkové brzdy značky Tektro
  • Přední talíř s jedním převodem pro snadné přehazování
  • Kazeta Shimano s výběrem ze sedmi rychlostí

Snadné přehazování

Pro každého malého začátečníka představuje problém složité řazení rychlostí. V tomto případě to zvládne opravdu každý. Výrobci se rozhodli pro přední talíř s jedním převodem, proto budou děti ovládat pouze jednu páčku. Kazeta světové značky Shimano umožní jezdcům vybírat až ze sedmi rychlostí. Přehazování je tak skutečně snadné, rychlé a absolutně přesné.

Skvělý učitel

Kolo s pevnou vidlicí je vhodné pouze na zpevněné cesty. Kola o velikosti 20 palců zajistí snadnou ovladatelnost a manévrovatelnost, ale také jsou zárukou plynulé jízdy. Nejdůležitější na dětském kole jsou brzdy, které musí citlivě reagovat na každý stisk ruky. Takové požadavky dokonale splňují "véčkové" brzdy značky Tektro

Přežije snad úplně všechno

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny Kona 6061 Aluminum Butted, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Kvalita pocházející z drsné Kanady  

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné stroje.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz