23999 CZK

Kolo Kona Kahuna M 2019

Horské kolo značky Kona s 29 palcovými koly a lehkým hliníkovým rámem je vhodné do těžšího terénu i na asfalt.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60445

Kolo Kona Kahuna M 2019

Kolo Kona Kahuna M 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva modrá
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Kahuna MD z kolekce pro rok 2019 se stane skvělým parťákem začínajících i vášnivých cyklistů, kteří se nebojí jezdit i po těžším terénu. Náročných a nerovných cest se nemusíte bát zásluhou kvalitní vzduchové vidlice se zdvihem 100 mm  a navíc vám díky velikosti plášťů 29 palců bude trasa rychle utíkat.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám ze slitiny Kona Race Light 6061 Aluminum Butted je pevný a lehký
  • Uzamykatelná přední vidlice s tlumením 100 mm
  • Spolehlivé a bezpečné hydraulické brzdy
  • Jedenáctirychlostní kazeta pro stabilní a rychlé řazení
  • Kvalitní komponenty od známé značky Shimano
  • Velikost kol 29 palců pro rychlou jízdu v terénu
  • Velikost M je vhodná pro muže od 168 do 178 cm

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny Kona Race Light 6061 Aluminum Butted, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkově nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Měnit rychlosti raz dva

V současné době i profesionální závodníci upřednostňují přední talíř s jedním převodem a zadní kazetu až s jedenácti převody. Zásluhou kvalitní kazety SRAM PG1130 budete přehazovat s absolutní přesností a rychlostí. Cyklističtí experti tvrdí, že 11rychlostní kazeta šetří energii a udrží jezdce snadněji v rytmu.

Z města do lesa

S tímto kolem nemusíte přemýšlet, jestli vás po cestě nečeká něco, s čím byste si neporadili. Vzduchová vidlice RockShox Recon RL Solo se zdvihem 100 mm nabízí spolehlivé tlumení nerovného povrchu. Když jedete po asfaltu, tak ji můžete uzamknout a díky velikosti kol 29 palců krájet jeden kilometr za druhým.

Bezpečnost na prvním místě

Řídítka se pyšní i protiskluzovými gripy, takže i když se zpotíte, ruce vám z řídítek nesklouznou. Jak už jsme říkali, kolo pojede opravdu rychle, ale v případě potřeby dokáže i rychle zastavit. O bezpečí se postarají citlivé a spolehlivé hydraulické brzdy Shimano MT500.

Kvalita pocházející z drsné Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční kola prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné kousky.

Kola s rámem velikosti M se hodí pro muže vysoké  od 168 do 178 cm. Muži o výšce 175 až 188 cm zvolí rám o velikosti L.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz