9499 CZK

Kolo Kona Lana'l Blue S/M 2019

Horské kolo značky Kona s lehkým hliníkovým rámem je určené pro hobby cyklisty i na mírně nerovné povrchy.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60446

Kolo Kona Lana'l Blue S/M 2019

Kolo Kona Lana'l Blue S/M 2019

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva modrá
Brzdy kotoučové mechanické

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Lana'l SM z kolekce pro rok 2019 zaručeně potěší hobby cyklisty, kteří hledají spolehlivého a pohodlného parťáka pro klidné projížďky. Zásluhou velikosti kol 27,5 palce hravě překonáte i složitější překážky a s malými nerovnostmi povrchu si poradí kvalitní odpružená vidlice se zdvihem 100 mm.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám ze slitiny Kona 6061 Aluminum Butted je pevný a lehký
  • Uzamykatelná přední vidlice s tlumením 100 mm
  • Spolehlivé a bezpečné mechanické kotoučové brzdy
  • Zadní kazeta s osmi rychlostmi
  • Kvalitní komponenty od známé značky Shimano
  • Velikost kol 27,5 palce šetří vaši energii
  • Velikost S je vhodná pro muže od 152 do 160 cm

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny Kona 6061 Aluminum Butted, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkově nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Nerovnosti nejsou problém

Zásluhou velikosti kol 27,5 palce snadno přejedete překážky a navíc máte výhodu větší akcelerace, tedy vyšší efektivity šlapání. S tímto kolem nemusíte přemýšlet, jestli vás po cestě nečeká povrch, s kterým byste si neporadili. Kvalitní odpružená vidlice Suntour XCT30 DS Coil Spring se zdvihem 100 mm nabízí spolehlivé tlumení nerovného povrchu. Když jedete po asfaltu, tak ji můžete uzamknout.

Důležité je bezpečí

Řídítka se pyšní i protiskluzovými gripy, takže i když se zpotíte, ruce vám z řídítek nesklouznou. Jak už jsme říkali, kolo pojede opravdu rychle, ale v případě potřeby dokáže i rychle zastavit. O bezpečí se postarají citlivé a spolehlivé mechanické kotoučové brzdy Tektro Aries.

Jedinečný design

Když budete ostatní jezdce předjíždět, téměř jistě vás nepřehlédnou. Zaujme je totiž jedinečný a povedený design novinky pro rok 2019. Nepřehlédnutelné modré provodení, které doplňují prvky sytě žluté, se opravdu návrhářům povedlo.

Kvalita pocházející z drsné Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční kola prvotřídní kvality pro širokou veřejnost. Vždycky jim záleželo na tom, aby do světa vypustili bezchybné kousky.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz