18999 CZK

Kolo Kona Rove 2020

Kolo Kona Rove 2020 je perfektním parťákem na toulání po světě pro nenáročné nomády, kteří chtějí kvalitní nástroj ideální na silnici, hliněnou cestu nebo šotolinu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 76598

Kolo Kona Rove 2020

Kolo Kona Rove 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva modrá

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Rove 2020 je perfektním parťákem na toulání po světě pro nenáročné nomády, kteří chtějí kvalitní nástroj ideální na silnici, hliněnou cestu nebo šotolinu. Na těchto cestách výborně vyniknou kola o velikosti 700c, které obklopují pláště WTB Riddler Comp

Minimalismus v akci

Moderní a jednoduchý vzhled je zkrátka neotřelý a uspokojí každého. Kombinace tmavě modré a žluté je minimalistická, ale zároveň velmi stylová, takže upoutá pozornost každého kolem. 

Pohodlné řazení

Převodovka Shimano Claris s 9 rychlostmi nezradí a bude spolehlivým společníkem, který vás dovede až do cíle.

Technologie (1)

Kona 6061 Aluminum

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz