22999 CZK

Kolo Kona Rove DL 2020

Kolo Kona Rove DL 2020 s blatníky pro špatné počasí a s převodovkou s 9 převody pro maximální rychlost je odpovědí pro vaši cestu nehledě na to kdy a kam jedete.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 76595

Kolo Kona Rove DL 2020

Kolo Kona Rove DL 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva šedá
Druh vidlice pevná

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Rove DL 2020 s blatníky pro špatné počasí a s převodovkou s 9 převody pro maximální rychlost je odpovědí na vaši cestu nehledě na to kdy a kam jedete. Vyrazte na dobrodružství s rámem Kona 6061 Aluminum Butted a zařaďte nejvyšší převod spolu s převodovkou Shimano Sora. To je zkrátka veškerý komfort na jednom místě pro každého cyklistu, který se na nic nevymlouvá.

Jízda za každého počasí 

S kolem Kona Rove DL budete moct jezdit kdekoliv a kdykoliv. Zkrátka žádné počasí vás nezastaví a díky blatníkům budete naprosto čistí. 

Agresivní vzorek

Pláště WTB Riddler Comp 700x37c zvládnou jak silnici, tak i terén. Jejich oboustrannost vás bude bavit. 

Ladné řazení

Ať už si jdete lehce vyčistit hlavu, nebo vyrážíte na dlouhé dobrodružství, s převodovkou Shimano Sora a s jejími 9 rychlostmi se vám bude ladně řadit za každé situace a nic vás nezastaví. 

Elegantní design pro každého 

Moderní a jednoduchý vzhled uspokojí prostě každého. Kombinace stříbrné a černé působí minimalisticky, ale zároveň velmi stylově. 

Technologie (1)

Kona 6061 Aluminum

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz