44999 CZK

Kolo Kona Rove NRB 2020

Kolo Kona Rove NRB 2020 zajistí zcela bezproblémový přesun z asfaltu do terénu a povede vás na cesty, které by vás ani nenapadli.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 76596

Kolo Kona Rove NRB 2020

Kolo Kona Rove NRB 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva červená
Druh vidlice pevná

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kolo Kona Rove NRB 2020 zajistí zcela bezproblémový přesun z asfaltu do terénu a bude vás nutit zapomenout na tradiční trasy a povede vás na cesty, které by vás ani nenapadli. Kombinace hnacího ústrojí SRAM Apex 1x s rámem Kona 6061 Aluminum Butted je nerozlučná dvojka, která vás rozhodně nezklame.

Procestujte svět 

Sedlo WTB Volt Comp a pláště WTB Horizon Road Plus vás dovedou přesně tam, kam budete chtít. Klidně i na konec světa. 

Elegantní design pro každého

Moderní a jednoduchý vzhled uspokojí prostě každého. Kombinace rudé a zlaté působí minimalisticky, ale zároveň velmi stylově. 

Ladné řazení

Převodovka SRAM Apex s 11 rychlostmi vás v ničem brzdit nebude. Její ladné řazení ani nepoznáte a budete se tak moct soustředit na váš cíl.

Technologie (1)

Kona 6061 Aluminum

Kámoš na dlouhé trasy

Spolehlivý výkon poskytuje hliníkový rám ze slitiny 6061, na kterou výrobci značky Kona v případě horských kol jednoznačně vsází. Hliníkový rám přispívá k celkové nízké hmotnosti kola, ale zároveň je dostatečně pevný a odolný. Jedná se o kolo, které s vámi prožije tisíce kilometrů v jakémkoli terénu.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz