14490 CZK

Kolo Rock Machine 27 Catherine 70

Dámské horské kolo Rock Machine Catherine 70 s 27,5" koly je vhodné do pořádného terénu. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 100 mm.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75608

Další nabídka modelu Catherine

Kolo Rock Machine 27 Catherine 70

Kolo Rock Machine 27 Catherine 70

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva fialová
Přední zdvih 100 mm
Brzdy kotoučové hydraulické

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Pohodlný krasavec do terénu

Dámské horské kolo Rock Machine 27 Catherine 70 je ideální volbou pro rekreační cyklistky, které hledají společníka pro nenáročnou jízdu v terénu. Kola o velikosti 27,5 palců zvyšují efektivitu šlapání a systém převodů 2x8 je vhodný pro delší, ale snadné trasy. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 100 mm.

Tento kousek pro dámy v pohledném fialovém designu je novinkou pro rok 2020.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je lehký, a zároveň dostatečně pevný
  • Velikost kol 27,5" snižuje celkovou hmotnost a zvyšuje efektivitu šlapání
  • O pohodlnou jízdu v terénu se postará vidlice se zdvihem 100 mm
  • Spolehlivost najdete v kotoučových hydraulíckých brzdách se skvělou reakcí
  • Systém převodů 2x8 je vhodný pro delší a snadné trasy
  • Komponenty Shimano Altus patří do nižší kategorie
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení lanek

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Střední cesta je ta pravá?

Velikost kol 27,5 palců se zdá být jako ideální volbou. Bere si totiž ty nejlepší vlastnosti jak menších, tak větších průměrů. Kola o velikosti 27,5 palců šetří na celkové hmotnosti důležité gramy, které usnadní jízdu do kopců. Navíc mají skvělou efektivitu šlapání, takže se moc neunavíte a i přes překážky se snadno převalí.

Najděte pro sebe ideální kompromis

Systém převodů 2x8 nabízí kompromis mezi snadným šlapáním a dostatečnou rychlostí. Je ideální pro cyklistky, kteří mají rádi vysokou rychlost, ale při delších trasách jim už dochází síly. Hliníkový rám šetří kolu cenné gramy, které se v každém kopci počítají. I přes svou lehkost je dostatešně pevný a nic ho nezlomí.

Nižší třída, přes to kvalitní

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Její modelová řada Altus však patří do nižší kategorie. O kvalitu a spolehlivost se ale bát nemusíte. Při vysoké rychlosti se můžete stoprocentně spolehnout na kotoučové hydraulické brzdy se skvělou reakcí.

Jak vybírat velikost?

  • jezdkyně do 145 cm si vyberou velikost XS
  • cyklistky do 155 cm zvolí velikost S
  • dámy vysoké od 155 do 175 cm potřebují velikost M

I detaily rozhodují

Už na první pohled si musíte říct, že tenhle sporťák vypadá náramně. Jenže výrobci nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Máte ráda opravdu rychlou jízdu, která vám napumpuje adrenalin do žil? Tak zvolte kolo RockMachine se systémem převodů 2x9.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz