15990 CZK

Kolo Rock Machine 27 Catherine 90

Dámské horské kolo Rock Machine Catherine 90 s 27,5" koly je vhodné do pořádného terénu. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 100 mm.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75607

Další nabídka modelu Catherine

Kolo Rock Machine 27 Catherine 90

Kolo Rock Machine 27 Catherine 90

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 27,5 palců
Barva růžová
Přední zdvih 100 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Pro klidné výlety v terénu

Dámské horské kolo Rock Machine 27 Catherine 90 je vhodné pro rekreační cyklistky, které touží po snadné a pohodlné jízdě i v terénu. Kola o velikosti 27,5 palců zvyšují efektivitu šlapání a systém převodů 2x9 nabízí dostatečný výběr rychlostí pro každou jezdkyni. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 100 mm.

Tento kousek pro dámy v pohledném designu je novinkou pro rok 2020.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je lehký, a zároveň dostatečně pevný
  • Velikost kol 27,5" snižuje celkovou hmotnost a zvyšuje efektivitu šlapání
  • O pohodlnou jízdu v terénu se postará vidlice se zdvihem 100 mm
  • Spolehlivost najdete v kotoučových hydraulíckých brzdách se skvělou reakcí
  • Systém převodů 2x9 pro rychlou a snadnou jízdu
  • Komponenty Shimano Altus a Acera patří do nižší kategorie
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení lanek

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Udělejte skvělý kompromis

Velikost kol 27,5 palců se zdá být jako ideální kompromis. Bere si totiž ty nejlepší vlastnosti jak menších, tak větších průměrů. Kola o velikosti 27,5 palců šetří na celkové hmotnosti důležité gramy, které usnadní jízdu do kopců. Navíc mají skvělou efektivitu šlapání, takže se moc neunavíte a i přes překážky se snadno převalí.

Uspokojí vás svou rychlostí

Jste ten typ cyklistky, která se nebojí pořádné rychlosti? Systém převodů 2x9 vám totiž umožní šlápnout do pedálů a užít si pekelnou jízdu. V poslední době ve světě cyklistiky je stále oblíbenější 2-převodník. Tento počet převodů je vhodný na delší trasy a pomůže těm jezdkyním, které nemají tolik natrénováno. V kombinaci s kazetou 11-36 zubů podporuje vysokou rychlost.

Nižší třída, přes to kvalitní

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Její modelové řady Altus a Acera však patří do nižší kategorie. O kvalitu a spolehlivost se ale bát nemusíte. Při vysoké rychlosti se můžete stoprocentně spolehnout na kotoučové hydraulické brzdy se skvělou reakcí.

Jak vybírat velikost?

  • jezdkyně do 145 cm si vyberou velikost XS
  • cyklistky do 155 cm zvolí velikost S
  • dámy vysoké od 155 do 175 cm potřebují velikost M

I detaily rozhodují

Už na první pohled si musíte říct, že tenhle sporťák vypadá náramně. Jenže výrobci nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Jezdíte na cestách, kde jsou opravdu náročné překážky? V tom případě zkuste raději kolo RockMachine s 29"palcovými koly.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz