41990 CZK

Kolo Rock Machine 29 Blizz CRB 30

Horské kolo Rock Machine Blizz CRB 30 s 29" koly a karbonovým rámem je vhodné na sjezdy. Na vybavení SRAM SX Eagle a vidlici se zdvihem 120 mm je spolehnutí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75585

Další nabídka modelu Blizz

Kolo Rock Machine 29 Blizz CRB 30

Kolo Rock Machine 29 Blizz CRB 30

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva červená, černá
Přední zdvih 120 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Kvalitní výbava pro amatérské závodníky

Pánské horské kolo Rock Machine 29 Blizz CRB 30 potěší svými vlastnostmi horské cyklisty, kteří hledají za přijatelnou cenu stroj vhodný i na traily. Kola o průměru 29 palců a vidlice se zdvihem 120 mm se postará o komfort jízdy. Na vysokou úroveň ho posouvá karbonový rám, který je mimořádně lehký a pevný. Osazení kola SRAM SX Eagle je zárukou kvality.

Tento kousek v povedeném sportovním designu je novinkou pro rok 2020.

Základní parametry:

  • Karbonový rám se vyznačuje nízkou hmotností a vysokou pevností
  • Velikost kol 29" přináší vyšší rychlost a snadnou jízdu přes překážky
  • O pohodlnou jízdu v terénu se postará vidlice se zdvihem 120 mm
  • Spolehlivost najdete v kotoučových hydraulických brzdách se skvělou reakcí
  • Systém převodů 1x12 zaručí rychlou jízdu i snadné vyjetí náročných kopců
  • Komponenty SRAM SX Eagle patří do vyšších kategorií
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení lanek

Karbon je zázrak?

I cyklistika se nevyhla karbonu a nutno říct, že zaplať pánbůh. Karbonový rám se vyznačuje neuvěřitelně nízkou hmotností, ale zároveň vysokou pevností. S kolem tak můžete vyrazit i na pořádné traily a šetřit ho rozhodně nemusíte. Materiál z uhlíkových vláken má totiž velice příznivý průběh únavové křivky.

Uhánějte i po rovině

Na přední talíř s jedním převodem a zadní kazetu s větším počtem rychlostí vsází poslední dobou daleko více jezdců. Obrovskou výhodou je samozřejmě snadné a rychlé řazení, které při sjezdech rozhodně oceníte. Nabídka 12 rychlostí vám dovolí nejen pořádně svištět, ale také díky rozsahu do 51 zubů si poradíte i s pořádným stoupákem v težkém terénu.

Kvalitní komponenty jsou základ

Stálicí na trhu s vybavením kol je americká značka SRAM, která je zárukou kvality. Na kole najdete komponenty SRAM SX Eagle, které se řadí do vyšší kategorie této firmy. Když se budete prohánět v náročném terénu, musíte se spolehnout na kvalitní odpružení, a to v tomto případě obstará vidlice RockShox Recon RL se zdvihem 120 mm.

Nic vás nezastaví

Jako přímo zrozené jsou do terénu kola o velikosti 29 palců. Díky většímu průměru se snadno převalí přes kořeny a v úzkých zatáčkách oceníte dobrou přilnavost. Navíc na jedno šlápnutí ujedete delší vzdálenost, i když samozřejmě kvůli vyšší hmotnosti kol potřebujete na rozjetí více energie. Hlavní výhodou je ovšem daleko vyšší rychlost.

Jak vybírat velikost?

  • jezdci do 175 cm si vyberou velikost M
  • pánové vysocí od 175 do 185 cm potřebují velikost L
  • cyklisté od 185 cm zvolí velikost XL

I detaily rozhodují

Už na první pohled si musíte říct, že tenhle sporťák vypadá náramně. Jenže designéři nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz