21990 CZK

Kolo Rock Machine 29 Catherine 30

Dámské horské kolo Rock Machine Catherine 30 s 29" koly a vidlicí se zdvihem 100 mm je vhodné terénu. Na kole najdete osvědčené komponenty Shimano Alivio.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75606

Další nabídka modelu Catherine

Kolo Rock Machine 29 Catherine 30

Kolo Rock Machine 29 Catherine 30

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva černá
Přední zdvih 100 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Spolehlivý parťák do terénu

Dámské horské kolo Rock Machine 29 Catherine 30 je ideální volbou pro nadšené cyklistky, které hledají společníka pro klidné výlety v terénu. Velikost kol 29 palců slibuje svižnou a snadnější jízdu v terénu. K většímu pohodlí přispěje i přední vidlice se zdvihem 100 mm. Na kole najdete komponenty Shimano Alivio, které se svou kvalitou řadí do vyšší kategorie. 

Tento kousek v pohledném sportovním designu je novinkou pro rok 2020.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je lehký, a zároveň dostatečně pevný
  • Velikost kol 29" přináší vyšší rychlost a snadnou jízdu přes překážky
  • Dostatečné pohodlí v terénu zaručí vidlice se zdvihem 100 mm
  • Spolehlivost najdete v kotoučových hydraulíckých brzdách se skvělou reakcí
  • Systém převodů 2x9 pro rychlou, a zároveň snadnou jízdu
  • Komponenty Shimano Alivio patří do vyšší kategorie této značky
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení lanek

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Uspokojí vás svou rychlostí

Jste ten typ cyklistky, která se nebojí pořádné rychlosti? Systém převodů 2x9 vám totiž umožní šlápnout do pedálů a užít si pekelnou jízdu. V poslední době ve světě cyklistiky je stále oblíbenější 2-převodník. Tento počet převodů je vhodný na delší trasy a pomůže těm jezdkyním, které nemají tolik natrénováno. V kombinaci s kazetou 11-36 zubů podporuje vysokou rychlost.

Žádná překážka vás nezastaví

Jako přímo zrozené jsou do terénu kola o velikosti 29 palců. Díky většímu průměru se snadno převalí přes kořeny a v úzkých zatáčkách oceníte dobrou přilnavost. Navíc na jedno šlápnutí ujedete delší vzdálenost, i když samozřejmě kvůli vyšší hmotnosti kol potřebujete na rozjetí více energie. Hlavní výhodou je ovšem daleko vyšší rychlost.

Na něj se můžete spolehnout

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Její modelovou řadu Alivio hodnotí experti jako osvědčenou kvalitu sportovních a turistických kol. Kolo umí jet pořádně rychle, a tak se musíte spolehnout na kotoučové hydraulické brzdy se skvělou reakcí.

Jak vybírat velikost?

  • cyklistky do 155 cm zvolí velikost S
  • dámy vysoké od 155 do 175 cm potřebují velikost M
  • jezdkyně nad 175 cm si vyberou velikost L

I detaily rozhodují

Už na první pohled si musíte říct, že tenhle sporťák vypadá náramně. Jenže výrobci nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Hledáte větší kvalitu, se kterou se můžete postavit i na start závodu? Tak přesně pro vás tu máme kolo RockMachine s kvalitními komponenty značky SRAM.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz