13490 CZK

Kolo Rock Machine 29 Heatwave 70 černé 2018

Kolo Rock Machine 29 Heatwave 70 černé 2018 vhodné pro muže, kteří hledají kvalitní horské kolo s odpruženou přední vidlicí a hydraulickými brzdami.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 56193

Kolo Rock Machine 29 Heatwave 70 černé 2018

Kolo Rock Machine 29 Heatwave 70 černé 2018

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva červená, černá, šedá
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Pánské kolo Rock Machine 29 Heatwave 70 černé 2018 ve stylovém designu je dokonalý společník pro muže, kteří hledají kvalitní kolo za rozumnou cenu. Toto kolo značky Rock Machine je skvělou volbou pro hobby jezdce a zvládne zpevněné cesty i lehký terén. Užijte si horskou přírodu ze sedla tohoto krásného stroje. Kola s velikostí plášťů 29 palců se hodí spíše pro muže, kteří měří alespoň 170 cm.

Kola se 17" rámem se hodí pro muže od 170 do 180 cm. Muži o výšce 175 až 185 cm zvolí rám o velikosti 19". Záleží také na individuálních požadavcích.

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Pánské kolo pro asfalt a lehký terén

Treková kola Rock Machine s 29" koly se stanou ideálním pomocníkem pro cesty po asfaltu i v lehkém terénu. Snadno prozkoumají nové terény s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty, jako jsou například odpružená vidlice a spolehlivé řazení Shimano.

Lehké a bezpečné pánské kolo

Aby se vám dobře jezdilo, je kolo vyrobené z nejlehčích materiálů. Hliníkový rám doplňují další odlehčené komponenty důležité pro jízdní kolo. Zárukou bezpečné jízdy jsou spolehlivé brzdy, pevná konstrukce i kvalitní provedení řazení.

Precizní geometrie

Rám s pánskou geometrií doplňují kola ideální velikosti a vhodné komponenty pro jízdní kolo. Vše dohromady zajistí skvělou přesnost stroje. Firma Rock Machine si na kvalitě zpracování dala záležet, vy tak budete v bezpečí při jízdě na cyklostezce i na polní cestě.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz