15990 CZK

Kolo Rock Machine 29 Storm 90

Horské kolo Rock Machine Storm 90 s 29" koly je vhodné do terénu. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 100 mm. Na kole jsou komponenty řady Altus a Acera.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75595

Kolo Rock Machine 29 Storm 90

Kolo Rock Machine 29 Storm 90

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva červená
Přední zdvih 100 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

V terénu vždy s úsměvem

Pánské horské kolo Rock Machine 29 Storm 90 padne do noty nadšeným jezdcům, kteří se rádi vydají do lesa na nezpevněné cesty. Velikost kol 29 palců slibuje svižnou a snadnější jízdu v terénu. K většímu pohodlí přispěje i přední vidlice se zdvihem 100 mm. Tento kousek v dokonalé červené barvě je novinkou pro rok 2020.

Základní parametry:

  • Velikost kol 29" přináší vyšší rychlost a snadnou jízdu přes překážky
  • O pohodlnou jízdu v terénu se postará pružinová vidlice se zdvihem 100 mm
  • Spolehlivost najdete v kotoučových hydraulíckých brzdách s vysokou reakcí
  • Komponenty Shimano Altus jsou kvalitní, ale patří do nižší kategorie
  • Možnost zařadit 9 rychlostí nabízí spolehlivá kazeta Shimano Acera
  • Systém převodů je 2x9

Zařaďte na vyšší rychlost

I v Rock Machine jdou s dobou a vsází na stále oblíbenější 2-převodník. Tento počet převodů je vhodný na delší trasy a pomůže těm jezdcům, kteří nemají tolik natrénováno. Díky nabídce 9 převodů vyjedete snad každý kopec a dolů to zase pořádně rozjedete. V kombinaci s kazetou 11-36 zubů podporuje vysokou rychlost.

S lehkostí přes překážky

Jako přímo zrozené jsou do terénu kola o velikosti 29 palců. Díky většímu průměru se snadno převalí přes kořeny a v úzkých zatáčkách oceníte dobrou přilnavost. Navíc na jedno šlápnutí ujedete delší vzdálenost, i když samozřejmě kvůli vyšší hmotnosti potřebujete na rozjetí více energie. Hlavní výhodou je ovšem daleko vyšší rychlost.

Sport není za trest

Když vyjedete na kolo, chcete si volné chvíle užít v klidu a pohodlí. Proto se neobejdete bez kvalitní odpružené vidlice. Vyhovujícím parametrem pro základní odpružení na středních nerovnostech je zdvih 100 mm. Pokud vjedete na silnici, vidlici během mžiku oka zamknete a pelášíte dál.

Na něj se můžete spolehnout

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Její modelová řada Altus a Acera ale patří do nižší kategorie. O kvalitu se bát ale nemusíte. I ve vyšší rychlosti se můžete spolehnout na kotoučové hydraulické brzdy se skvělou reakcí.

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz