33999 CZK

Kolo Rock Machine Catherine CRB 20-29 2021

Horské kolo Rock Machine Catherine CRB 20-29 2021 s karbonovým rámem a 29palcovými koly je vhodný především pro cyklistky milující těžší terén v přírodě.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 90849

Další nabídka modelu Catherine

Kolo Rock Machine Catherine CRB 20-29 2021

Kolo Rock Machine Catherine CRB 20-29 2021

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví ženy
Typ Sportovní MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu Carbon Mid Modulus BF-FB-02
Barva modrá
Přední zdvih 120 mm
Počet převodů 1x10
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis


Dámské horské kolo Rock Machine Catherine CRB 20-29 2021 s karbonovým rámem a 29" koly je vhodný především pro cyklistky milující těžší terén v přírodě nebo trailové závody. Kolo disponuje hravou Trail Advanced geometrií a pohon vám zajistí vzduchová vidlice Suntour s uzamykáním z řídítek a výkonné hydraulické brzdy Shimano.

Pohodlí až na prvním místě

Pro nejlepší zážitek na kole je důležitá pohodlná jízda o kterou se postará kvalitní odpružení a kola. To vám zajistí kvalitní komponenty, jako jsou pláště WTB Range Comp o rozměru 29 x 2.25" a skvělá vzduchová vidlice SR Suntour Raidon32 RLR se zdvihem 120 mm, které vám dovolí velmi pohodlně přejet každou nerovnost, kterou potkáte na cestách nebo při závodech.

Bezpečnost za každé situace

Díky tomu, že je kolo vybaveno výkonnými hydraulickými brzdami Shimano BL-MT4100budete v bezpečí i když budete brzdit v jakékoliv situaci i rychlosti, protože brzdy vám pomohou bezpečně zastavit. Velmi důležité je také projet bezpečně a rychle prudké zatáčky, což vám zajistí 29“ kola, a to díky neuvěřitelné přilnavosti.

Rychlý jako vítr

S tímto kolem vám to bude šlapat úplně samo, a tak není divu, že budete mnohem rychlejší než kdy dříve. Díky kazetě Shimano Deore CS-M4100 o rozsahu 42 zubů a 10 rychlostí je řazení jednoduché a velmi rychlé. Vy si tak dokážete hravě poradit s každým kopcem, který se před vás postaví a zároveň o rychlost nepřijdete ani na rovince, kde poletíte jako vítr.

Kvalita je základ

Základem tohoto kola je vylepšený karbonový rám, který společně s unikátní Trail Advanced geometrií přináší nový standard lehkého trailového kola. I díky tomuhle zažijete na kole mnohem větší pohodlí a rychlost, ale hlavně mnohem lepší kontrolu na trailu než kdy dříve.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Rodinná firma s tradicí

Rock Machine vyrábí kola již od roku 1994. Její hlavní cíl je vyrábět kola, která vydrží úplně všechno. Důkaz toho, že kola od Rock Machine patří mezi ty nejlepší je to, že tuto značku můžeme poměrně často vidět na tratích světových pohárů, především na těch trialových. Velkou předností je to, že Rock Machnine je založeno na vlastním vývoji, a to vám zajišťuje špičkovou kvalitu.

Specifikace kol se mohou bez udání důvod změnit.

Obrázky produktů jsou poouze ilustrativní.


Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz