12490 CZK

Kolo Rock Machine CrossRide 100

Černé pánské krosové kolo Rock Machine CrossRide 100 je vhodné na rodinné výlety. Díky 29" kolům a odpružené vidlici se zdvihem 63 mm je pohodlné.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75613

Kolo Rock Machine CrossRide 100

Kolo Rock Machine CrossRide 100

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva černá
Přední zdvih 63 mm
Brzdy V brzdy
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Rodinný parťák na klidné projížďky

Pánské krosové kolo Rock Machine CrossRide 100 je ideálním společníkem pro pohodové rodinné výlety. Z nabídky převodů 3x7 si vybere opravdu každý jezdec. O skvělé pohodlí se postará odpružená vzduchová vidlice se zdvihem 63 mm a svižnou jízdu přinesou kola o průměru 29 palců.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je opravdu lehký, ale zároveň dostatečně pevný
  • Rychlejší jízdu vám dovolí velikost kol 29 palců
  • Systém převodů 3x7  nabídne pohodovou projížďku i sportovnější jízdu
  • Pohodlí i na nerovném povrchu přinese vidlice se zdvihem 63 mm
  • Základem jsou véčkové brzdy od značky Tektro
  • Komponenty Shimano Altus patří do nižší kategorie této značky
  • Širší pláště jsou vhodné do terénu a navíc pořád jedou rychle

Hlavně v klidu

Systém převodů 3x7 nabízí opravdu širokou paletu rychlostí. Na výběr budete mít z těch nejlehčích převodů, které vám umožní na pohodu šlapat i ty náročnější kopce, ale na nejtěžší převod to na rovině docela slušně rozbalíte. Zkrátka tyhle převody ušlape i úplný začátečník.

Rozbitá cesta? Žádný problém

Hrady a památky jsou občas schované hluboko v lese, a tak musíte jet po náročnějším terénu. I v takovém případě bude pro vás jízda pohodlná, a to díky odpružené vidlici se zdvihem 63 mm. Kola se budou snadno převalovat i přes mírné překážky zásluhou jejich velikosti 29 palců a širším plášťům.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 175 cm zvolí velikost M
  • pánové vysocí od 175 do 185 cm potřebují velikost L
  • jezdci nad 185 cm si vyberou velikost XL

Co víc si přát?

Pokud využíváte kolo opravdu pouze k rekreační jízdě, s vybavením kola budete určitě spokojení. Hliníkový rám šetří kolu cenné gramy, které se v každém kopci počítají. I přes svou lehkost je dostatešně pevný a nic ho nezlomí. Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Modelová řada Altus sice patří do nižší kategorie, ale o její kvalitu se bát nemusíte.

Na brzdy musí být spolehnutí

Výrobci vzhledem k ceně kola vsadili na základní véčkové brzdy, které se ale u krosových kol objevují už odjakživa. Navíc značka Tektro patří k tomu nejlepšímu, a tak brzdy budou spolehlivě fungovat i v mokru. Na klidné projížďky se jedná o ideální volbu.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz