14990 CZK

Kolo Rock Machine CrossRide 300

Krosové kolo Rock Machine CrossRide 300 přinese rychlou a pohodlnou jízdu díky 29" kolům a vidlici se zdvihem 63 mm. Na kole najdete komponenty Shimano Altus.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75612

Kolo Rock Machine CrossRide 300

Kolo Rock Machine CrossRide 300

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva bílá
Přední zdvih 63 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Pohodlný sporťák pro turisty

Pánské krosové kolo Rock Machine CrossRide 300 je vhodné pro pokročilé cykloturisty, kteří podnikají časté výlety a vyznávají dynamičtější styl jízdy. Systém převodů 2x8 je dobrou volbou pro delší trasy. O skvělé pohodlí se postará odpružená vidlice se zdvihem 63 mm a svižnou jízdu přinesou kola o průměru 29 palců.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je opravdu lehký, ale zároveň dostatečně pevný
  • Svižnou jízdu zažijete díky velikosti kol 29 palců
  • Systém převodů 2x8 nabízí dostatek možností pro pohodovou jízdu
  • Pohodlí i na nerovném povrchu přinese vidlice se zdvihem 63 mm
  • Spolehnout se můžete na hydraulické brzdy s dobrou reakcí
  • Komponenty Shimano Altus patří do nižší kategorie této značky
  • Širší pláště jsou vhodné do terénu a navíc pořád jedou rychle
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení bowdenů

Najděte pro sebe ideální kompromis

Systém převodů 2x8 nabízí kompromis mezi snadným šlapáním a dostatečnou rychlostí. Je ideální pro cyklisty, kteří mají rádi vysokou rychlost, ale při delších trasách jim už dochází síly. Hliníkový rám šetří kolu cenné gramy, které se v každém kopci počítají. I přes svou lehkost je dostatešně pevný a nic ho nezlomí.

Rozbitá cesta? Žádný problém

Hrady a památky jsou občas schované hluboko v lese, a tak musíte jet po náročnějším terénu. I v takovém případě bude pro vás jízda pohodlná, a to díky odpružené vidlici se zdvihem 63 mm. Kola se budou snadno převalovat i přes mírné překážky zásluhou jejich velikosti 29 palců a širším plášťům.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 175 cm zvolí velikost M
  • pánové vysocí od 175 do 185 cm potřebují velikost L
  • jezdci nad 185 cm si vyberou velikost XL

Můžete se na něj spolehnout

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Většina komponentů na tomto kole pochází z řady Altus, která patří do nižší kategorie, ale o její kvalitu se bát nemusíte. Přesné řazení zajistí přehazovačka Acera, která patří k osvědčenému turistickému vybavení.

Myslete na svou bezpečnost

I když nebudete jezdit rychlé sjezdy, brzdy vás nesmí nikdy zklamat. Více klidu vám dodají kotoučové hydraulické brzdy SHIMANO ALTUS se skvělou reakcí, které fungují spolehlivě i v dešti a blátivém terénu.

Propracované do posledního detailu

Už na první pohled si musíte říct, že designéři odvedli dost slušnou práci. Jenže oni nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz