19990 CZK

Kolo Rock Machine CrossRide 700

Krosové kolo Rock Machine CrossRide 700 přinese rychlou a pohodlnou jízdu díky 29" kolům a vidlici se zdvihem 63 mm. Na kole najdete komponenty Shimano Acera.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75611

Kolo Rock Machine CrossRide 700

Kolo Rock Machine CrossRide 700

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 29 palců
Barva černá
Přední zdvih 63 mm
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Osvědčená kvalita pro turisty

Pánské krosové kolo Rock Machine CrossRide 700 uspokojí nároky zapálených cykloturistů, kteří se nebojí pořádně šlápnout do pedálů a vydat se i na lesní cesty. Kolo vám přinese maximální komfort během jízdy i díky vzduchové vidlici se zdvihem 63 mm. Systém převodů 2x9 a velikost kol 29 palců zaručí pořádně svižnou jízdu.

Základní parametry:

  • Hliníkový rám je opravdu lehký, ale zároveň dostatečně pevný
  • Svižnou jízdu zažijete díky velikosti kol 29 palců
  • Pohodlí i na nerovném povrchu přinese vidlice se zdvihem 63 mm
  • Spolehnout se můžete na hydraulické brzdy s dobrou reakcí
  • Komponenty Shimano Acera patří k osvědčenému turistickému vybavení
  • Širší pláště jsou vhodné do terénu a navíc pořád jedou rychle
  • Velkou vychytávkou je vnitřní vedení bowdenů

Rychle za dalšími kilometry

I cykloturisté mohou po silnicích přeci svištět. Systém převodů 2x9 vám totiž umožní šlápnout pořádně do pedálů a užít si rychlejší jízdu. Do kopců zařadíte lehké převody, které vás vynesou i do značného stoupáku. Výrobci vsadili na 2-převodník, který je vhodný na delší trasy a pomůže těm jezdcům, kteří na konci výletu už ztrácí síly. Kazeta v rozsahu 11-36 zubů podporuje vyšší rychlost.

Troufnete si i na horší cesty

Hrady a památky jsou občas schované hluboko v lese, a tak musíte jet po náročnějším terénu. I v takovém případě bude pro vás jízda pohodlná, a to díky vzduchové vidlici se zdvihem 63 mm. Kola se budou snadno převalovat i přes mírné překážky zásluhou jejich velikosti 29 palců a širším plášťům.

Výběr komponentů je zásadní

Na kole najdete komponenty tradiční japonské značky Shimano, která se věnuje cyklistickým součástkám už řadu let. Její modelovou řadu Acera hodnotí experti jako vybavení s dobrou funkcí, které je ideální pro cykloturisty. I když nebudete jezdit rychlé sjezdy, na brzdy musí být vždy spolehnutí. Více klidu vám dodají kotoučové hydraulické brzdy se skvělou reakcí.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 175 cm zvolí velikost M
  • pánové vysocí od 175 do 185 cm potřebují velikost L
  • jezdci nad 185 cm si vyberou velikost XL

Na každé maličkosti záleží

Už na první pohled si musíte říct, že designéři odvedli dost slušnou práci. Jenže oni nenechali nic náhodě a šli do detailů. Na rámu nenajdete žádné lanko, protože jsou schované uvnitř rámu. Kolo tak vypadá opravdu čistě, a navíc o lanka nebudete nijak při jízdě zadrhávat.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz