249 CZK

Nákrčník Opus 3131

Seniorský hráčský chránič krku Opus 3131 se zapíná na suchý zip, tudíž není problém nastavit jeho přesnou velikost. Chránič je vyroben z odolného polyesteru a chrání krk především proti proříznutí bruslí a úderu holí či pukem.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 7467

Nákrčník Opus 3131

Nákrčník Opus 3131

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Pohodlný chránič krku

Seniorský hráčský chránič krku Opus 3131 se zapíná na suchý zip, tudíž není problém nastavit jeho přesnou velikost. Chránič je vyroben z odolného polyesteru a chrání krk především proti proříznutí bruslí a úderu holí či pukem. Ochranu tvoří silná vrstva kvalitní pěny.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (36)

21×

13×

0
zákazníků již zakoupilo
94 %
zákazníků doporučuje
Nákrčník Opus 3131
Ověřený zákazník

- Mníšek pod Brdy

5

Dobře sedí, je lehký, téměř o něm při hraní nevím. Ochrana dle mého názoru dostatečná, samozřejmě více ukáže douhodobé používání.
Nákrčník Opus 3131
Ověřený zákazník

- Vimperk

5

Hodnotím z hlediska rekreačního hráče. Dobře sedí, je velice lehký a pohodlný. Ale hlavně - dostatečně chrání, má přiměřené polstrování a límec pro lepší ochranu spodní části krku. Pro rekreačního hráče za tuto cenu skvělá volba.
Nákrčník Opus 3131
Ověřený zákazník

- Plzeň

5

Výborně sedí, nijak nepřekáží.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz