1499 CZK

Vyrážečka Opus 3717

Vyrážečka Opus 3717 pro pravidelný hobby hokej a amatérské hráče. Výborně chrání brankářovu ruku a svou konstrukcí umožňuje lepší směrování odrážených puků. Na materiál dlaně byla použita jemná kvalitní kůže Clarino. Svršek je vyroben ze syntetické kůže.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10991

Vyrážečka Opus 3717

Vyrážečka Opus 3717

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Model brankářské vyrážečky Opus 3717 určený pro juniorské hráče na výkonnostní úrovni. Výborně chrání brankářovu ruku a svým designem umožňuje lepší směřování odraženého puku. Na výrobu vyrážecích dílů byl použit kvalitní výplňový materiál. Dlaň je vyrobena z jemné kůže Clarino. Svršek tvoří odolná syntetická kůže.

Lehké výplňové materiály vyrážecích dílů zajišťují její vyváženost. Díky materiálu je vrážečka velmi lehká. Díky hmotnosti je také vhodná i pro začátečníky a mladší kategorie.

Odrážecí plocha je anatomicky tvarovaná, pokrytá kvalitní syntetickou kůží TAURUS. Tato synteická kůže je velmi odolná a vodoodpudivá.

Na dlaň a prsty byla použita kvalitní syntetická kůže CLARINO. Boční strany prstů jsou pro dokonalý odvod vlhkosti s perforovaného materiálu. Zvýšené chránění prstů z přední strany a bočních stran. Palec je chráněn plastovým výliskem

Upínání je řešeno jednoduchým suchým zipem se širokou možností individuálního nastavení.

Konstrukční řešení manžety poskytuje vysokou ochranu a zároveň umožňuje volný pohyb zápěstí.

Vyrážečku nabízíme v seniorské velikosti L/XL.

Objevuje se v tématech

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz