1699 CZK

Kalhoty Opus 3738

Hokejové kalhoty Opus 3738 moderní konstrukce s vylepšenou ochranou páteře a oblasti ledvin. Kalhoty Opus určené pro vrcholový profesionální hokej mají nové konstrukční řešení pro vysoký komfort hry.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10516

Kalhoty Opus 3738

Kalhoty Opus 3738

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Vynikající komfort a kvalitní ochrana

Hokejové kalhoty Opus 3738 moderní konstrukce s vylepšenou ochranou páteře a oblasti ledvin. Kalhoty Opus určené pro vrcholový profesionální hokej mají nové konstrukční řešení pro vysoký komfort hry.

Kalhoty pochází z poloprofi serie High 3500.

Hlavními zbraněmi těchto kalhot je maximální ochrana, minimální hmotnost a cena přizpůsobena českému trhu. Opus pro tuto sezónu výrazně přepracoval kosntrukci kalhot tak, že poksytují mnohem více komfortu než kdykoliv předtím. Komfort byla jediná slabina nižších modelů české firmy Opus a tímto se řadí mezi jedny z nejkvalitnějších a nejkomfortnějších kalhot na trhu.

Velkou předností tohoto modelu je dokonalý střih kalhot, díky kterému se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Velký důraz je kladen na ochranu hráče. Proto jsou kalhoty v citlivé oblasti páteře a pasu speciálně zesíleny. Konstrukce je oproti minulým modelům výrazně zesílena a lem v oblasti pasu je ještě více zvýšený a více vypolstrovaný. V oblasti stehen, kyčlí, ledvin a kostrče jsou kalhoty navíc vybaveny tvarovanými výlisky z odolného plastu. Jednotlivé plastové výlisky se dají vyjmout. Kalhoty se tak mohou jednoduše vyprat a rychle vysušit. Výlisky jsou testované rázovými zkouškami.

Zapínací mechanizmus je řešen klasickou tkaničkou a širokým páskem na přezku. Kalhoty v pase perfektně drží a při hře nepadají.

Kalhoty jsou na vnitřní straně nohavice opatřeny zipem, díky kterému je zajištěna velice pohodlná manipulace. Zip je ještě pojištěný suchý zipem.

Střih je navržen pro efektivní cirkulaci vzduchu, čímž je zajištěn perfektní odvod potu a tělesné vlhkosti během celé doby výkonu hráče.

Kalhoty dodáváme v černé barvě.

V nabídce máme levnější model kalhot Opus 3737.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (20)

17×

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Kalhoty Opus 3738
Ověřený zákazník

- Bratislava 2

5

Jednoducho vyborne nohavice pre amaterskych hokejistov vsetkych urovni. Super ochrana, dizajn, spracovanie, pohodlie. Na vysku 185cm a obvod pasu 86cm velkost M sedi dobre.
Kalhoty Opus 3738
Ověřený zákazník

- Hôrka pri Poprade

5

skvely vyrobok velmi pohodlny
Kalhoty Opus 3738
Ověřený zákazník

- Hôrka pri Poprade

5

vyborne sedia neobmedzuju

Dotazy (2)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Korejčík

přidáno 3. 02. 2012


Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kalhot. Jde mi především o stupeň ochrany a pak také o komfort při nošení. Rozhoduji se mezi Opus 3738 a Bauer Vapor X:30. Původní cena je větší u Baueru, ale jak jsem četl tak stupeň ochrany je kupodivu u Opusu. A pak ještě jedna maličkost, kalhoty by měly být modré. Můžete mi doporučit některé z nich popřípadě ještě zcela jiné. Předem děkuji za odpověď

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,oba dva tyto modely jsou sorvnatelné, možná u Opusu vycházejí i podle našich zkušeností v dané ceně malinko lépe než Bauer, rozhodovat asi bude barva, jelikož Bauer jsou jen v tmavě modré barvě (skoro černá) naproti tomu Opus je dodáván v modré barvě, která je trochu světlejšítady máte odkaz na obrázek Opusu:http://bit.ly/zA8Mgl-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj

Petr Houska

přidáno 12. 01. 2012


Dobrý den, neplánujete zařadit do nabídky tyto kalhoty v modré barvě? Děkuji.

S snemethova@sportobchod.cz brigádník1,

odpovídá


Dobrý den,kalhoty by měly být u dodavatele k dostání i v modrém provedení, pokud máte zájem, napište mně velikost, kterou požadujete a já Vám zjistím dostupnost.S přáním pěkného dne Tomáš Buchtíkpevná linka: 530 503 108 [] email: tbuchtik@sportobchod.czhttp://www.sportobchod.cz []