599 CZK

Ramena Opus 3809 žák

Ramena Opus 3809 žák jsou určena pro hráče žákovské kategorie. Inovovaný model ramen je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníku, ramen a páteře technologií vysokofrekvenčního tvarování, jako u vyšších věkových kategorií.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 17770

Ramena Opus 3809 žák

Ramena Opus 3809 žák

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Inovovaný model s novým designem

Ramena Opus 3809 žák jsou určena pro hráče žákovské kategorie. Inovovaný model ramen je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníku, ramen a páteře technologií vysokofrekvenčního tvarování, ktreré je použito i u vyšších věkových kategorií. Nově je přepracován i design.

Ramena Opus 3809 perfektně padnou na tělo, jsou velmi lehká a poskytují vysokou ochranu!

Jako výhodnou alternativu vám nabízíme žákovský set chráničů Bauer Supreme PRO, ve kterém najdete všechno, co malý hokejista potřebuje a to za SUPER CENU!

Ramena pochází ze základní serie Basic 500.

Výplňové pěnové materiály jsou stejně jako u vyšších modelů perforované a tím byla výrazně snížena hmotnost ramen, což jistě ocení každý hráč. Perforace vnějších a vnitřních materiálů zabezpečuje lepší odvod tělesného vlhka a tepla, hráč se tak cítí skvěle po celý zápas a může se stoprocentně soustředit pouze na hru.

Odolný materiál dokonale tlumí nárazy. Ramena mají výrazně propracovanější oblast páteře a hrudní kosti. Zaručují tak spolehlivou ochranu, poskytují při hře volnost pohybu a hráče nijak neomezují.

Systém upínání pomocí širokých pásků se suchým zipem welcro zajišťuje pevnější a snadnější uchycení chrániče, který se tak lépe přizpůsobí na míru každému hráči.

Ramena Opus 3809 žák dodáváme ve více velikostech dle aktuální skladové dostupnosti.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Ramena Opus 3809 žák
Ověřený zákazník

- Chomutov

5

ok

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz