48397

Ortéza na koleno THUASNE Sport 0270

ID {{ productCode }}

Kolenní Ortéza Thuasne Sport 0270 pomáhá při vykloubeních kolene, poškození postranních a zkřížených vazů nebo návratu ke sportu po operaci.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 48397

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Ortéza na koleno THUASNE  Sport 0270

Ortéza na koleno THUASNE Sport 0270

1 699
1 449
Ušetříš 250 Kč
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 449 Kč

Parametry

Stupeň podpory Level 2 - střední podpora
Typ zranění poškození vazů v koleni, poranění menisku, poranění postranních vazů, poranění zkřížených vazů
Materiál nylon, polyester

Popis

Zdravotní pomůcka, která vás vrátí zpět do sportovního života

Vracíte se ke sportu po těžkém vykloubení kolene nebo plastice předního zkříženého vazu? Máte poškozené postranní a zkřížené vazy, lehce až středně těžce vykloubené koleno nebo trpíte jeho chronickou nestabilitou? Strapovací kolenní Ortéza Thuasne Sport 0270 vám pomůže na cestě stát se ještě lepším sportovcem, než jste byli před zraněním.

Větší stabilita a pohodlí

Pro lepší boční stabilitu a podporu je součástí ortézy pružné boční vyztužení a funkční překřížené strapování. K lepšímu pocitu při nošení ortézy přispívá i pružný a stahující materiál. Anatomický tvar a protiskluzový systém brání sklouznutí ortézy z vaší nohy po celou dobu sportování. V oblasti čéšky a podkolení jamky Ortéza disponuje pohodlným pružným úpletem.

Stupeň podpory ortézy - LEVEL 2

Level 2 je účinnější ortézou, kterou je vhodné zvolit při:

  • větším zranění
  • pro podporu vazů
  • nestabilitě
  • podvrtnutí

Umístění

Ortézu natáhněte na nohu se zcela povolenými strapovacími pásky (logem nahoru) a ujistěte se, že čéška se nachází v příslušné části s pružným úpletem. Utáhněte a zafixujte zkřížené strapovací pásky podle postupu zobrazeného na obrázcích. Na konci každého pásku se nachází 1, 2 nebo 3 barevné tečky. Konec pásku uchyťte podle tohoto značení na příslušném místě. Nejprve tedy upevněte konec s jednou tečkou na místo s jednou tečkou, poté postupujte stejně u konce se dvěma tečkami a následně se třemi tečkami.

Upozornění

Nenasazujte ortézu, pokud je vaše pokožka poškozená. V případě nepohodlí, podráždění, či bolesti přenastavte usazení, nebo výrobek nepoužívejte a kontaktujte zdravotníka, nebo odborníka, který vám ortézu prodal. Nepoužívejte při jiných zdravotních problémech, než které uvádíme výše. Uchovávejte při pokojové teplotě a nejlépe v původním balení. Z hygienických důvodů a pro lepší účinnost bandáže by ji neměl používat nikdo jiný.

Údržba

Suché zipy před praním dobře zapněte, aby jste ortézu nebo úplet nepoškodili. Nepoužívejte žádné čistící, změkčovací nebo agresivní přípravky s chlorem. Ždímejte ji ručně a sušte mimo dosah přímých zdrojů tepla. Další informace naleznete na etiketě výrobku.

Nezapomeňte, že tato zdravotní pomůcka není náhradou lékařské péče! 

Hodnocení (47)

32×

10×

1572
zákazníků již zakoupilo
89 %
zákazníků doporučuje
Ortéza na koleno THUASNE Sport 0270
Ověřený zákazník

- Hradec Králové

5

Výborná fixace kolena bez předního křížového vazu. Koleno s ortézou stabilní (bez bolesti). Používám na brusle, lyže, badminton.
Ortéza na koleno THUASNE Sport 0270
Ověřený zákazník

- Roudnice nad Labem

5

Ortézu si můj syn velice chválí, hraje v ní fotbal a má přetržený přední křížový vaz.
Ortéza na koleno THUASNE Sport 0270
Ověřený zákazník

- Praha 6

5

Osvědčená

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz