1399 CZK

Pánská bunda adidas Manchester United FC S96143

Pánská bunda adidas vás zahřeje za každého počasí. Díky odolnému materiálu a kapuci budete chráněni i před deštěm a sněhem.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 35454

Pánská bunda adidas Manchester United FC S96143

Pánská bunda adidas Manchester United FC S96143

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

 Pánská bunda adidas Manchester United FC S96143 je skvělou volbou nejen pro fanoušky Manchesteru, kteří chtějí být v teple a pohodlí.

Bunda je vyrobena z pevného materiálu, který je odolný vůči vnějším vlivům. Ochrání vás tak před větrem i deštěm, zároveň se v ní však díky užitým technologiím nebudete potit. 

Abyste zůstali v teple, jsou spodní lem a rukávy zúženy do gumy. Díky tomu vám nebude pod bundu profukovat a vy tak neprochladnete. 

Kromě ochrany těla myslel výrobce i na vaši hlavu. Pro tu je zde kapuce, jejíž velikost můžete nastavit gumovými šňůrkami. Přizpůsobí se tedy vašim potřebám. 

Jednoduchost designu ocení především muži. Díky dominantní černé barvě si nemusíte lámat hlavu nad složitým kombinováním oblečení. Tahle bunda se bude hodit prostě ke všemu.

Po stranách má na břiše dvě hlavní kapsy, do kterých můžete uložit drobnosti a cennosti, které potřebujete mít vždy u sebe. 

Technologie (1)

adidas Climacool

Buďte v suchu

Technologie ClimaCool reguluje pocení a optimalizuje tepelnou regulaci vašeho těla. Oblečení či obuv s ClimaCool složkou umožňuje ventilaci vzduchu mezi oblečením a pokožkou. K tomu v adidasu využili 3D materiál ze síťoviny a speciální konstrukce švů. Odvod tepla od pokožky zajišťují stříbrná vlákna. 

Na detail technologie

Objevuje se v tématech

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Pánská bunda adidas Manchester United FC S96143
Ověřený zákazník

- Proseč pod Ještědem

5

Super!!

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz