1099 CZK

Pánská bunda adidas Pres All Blacks B30655

Pánská bunda adidas Pres All Blacks B30655 je parťákem do každého počasí. Příjemný materiál v zimě zahřeje a v létě zchladí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47007

Pánská bunda adidas Pres All Blacks B30655

Pánská bunda adidas Pres All Blacks B30655

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Pánská bunda adidas Pres All Blacks B30655 se neztratí v šatníku žádného fanouška ragby. Ragby se těší stále větší popularitě a pořízky z Nového Zélandu si zamilovaly davy sportovních nadšenců. Právě ti by nyní měli zbystřit, protože přichází kolekce oblečení s motivem All Blacks.

V zimě zachová teplo a v létě zabrání přehřátí

Bunda se zapíná na zip. V zimě si ji můžete zapnout až ke krku a užívat si tepla, v létě ji pak není potřeba ani zapínat. Materiál se přizpůsobí teplotě, kterou vaše tělo potřebuje. 

Neroztrhne se ani při skládce

Bunda je vyrobena z příjemného a odolného materiálu. Díky tomu se velice snadno udržuje, a navíc se skvěle nosí. Potěší vás také elastičnost materiálu, která se dobře přizpůsobí každé postavě. Bundu vám nikdo jen tak neroztrhne, i kdyby vás chtěl složit jako na hřišti.

Bunda neškrtí a je pohodlná

Střih je rovný a jednoduchý. Díky tomu se vám bude bunda dobře nosit a nemusíte se bát, že by vás někde škrtila nebo vás nějak jinak omezovala v pohybu. Navíc vytvoří vašemu tělu slušivou siluetu a zakryje případné nedokonalosti. 

Odkaz na Nový Zéland

Fanoušci All Blacks ocení moderní design bundy. Logo novozélandského ragbyového výběru na levé straně hrudníku žádný fanoušek nepřehlédne. Pravou část hrudníku zdobí drobné logo adidas. Na mužnosti pak každému přidá kombinace černé a šedé barvy. 

Objevuje se v tématech

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz