1599 CZK

Pánská mikina adidas Coll All Blacks B30731

Pánská mikina adidas Coll All Blacks osloví každého fanouška novozélandského ragbyového týmu All Blacks.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 46995

Pánská mikina adidas Coll All Blacks B30731

Pánská mikina adidas Coll All Blacks B30731

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Pánská mikina adidas Coll All Blacks B30731 se neztratí v šatníku žádného fanouška ragby. Ragby se těší stále větší popularitě a pořízky z Nového Zélandu si zamilovaly davy sportovních nadšenců. Právě ti by nyní měli zbystřit, protože přichází kolekce oblečení s motivem All Blacks.

V zimě zachová teplo a v létě zabrání přehřátí

Designovou i praktickou vychytávkou jsou děrované rukávy. Ty nejen, že dobře vypadají, ale také napomáhají udržení optimální tělesné teploty. Díky tomu předejdete nepříjemnému přehřívání v teplém počasí a naopak v zimě vám nebude chladno.

Neroztrhne se ani při skládce

Mikina kombinuje polyester a elastan. Díky tomu se velice snadno udržuje, a navíc je moc příjemná na nošení. Potěší také elastičnost materiálu, která se dobře přizpůsobí každé postavě. Mikinu vám nikdo jen tak neroztrhne, i kdyby vás chtěl složit jako na hřišti.

Mikina neškrtí a je pohodlná

Střih mikiny je rovný a jednoduchý. Díky tomu se vám bude dobře nosit a nemusíte se bát, že by vás někde škrtila nebo vás nějak jinak omezovala v pohybu.

Odkaz na Nový Zéland

Fanoušci All Blacks ocení moderní design mikiny. Logo novozélandského ragbyového výběru na hrudi doplňují písmena N a Z, která odkazují na malý stát v Oceánii. Rameno pak zdobí logo adidas.

Objevuje se v tématech

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz