2299 CZK

Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro 2017

Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro Blue je obuv Novaka Djokoviće s nejlepšími technologiemi na všechny typy povrchů.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 48536

Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro  2017

Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Doporučený povrch všechny povrchy
Roční kolekce 2017
Svršek syntetická useň
Materiál střední části EVA
Materiál podrážky vysoce odolná guma

Popis

Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro Blue je špičková profesionální obuv Novaka Djokoviće, která disponuje nejpropracovanějšími technologiemi a je vhodná na všechny typy povrchů.

Získejte do nohou rychlost srbské tenisové superstar a agresivní hrou si řekněte o trofeje.

Mějte pocit jistoty i ve složitých výměnách

Abyste na kurtu mohli dominovat, oceníte stabilizační prvky Barricade, které vám zajistí maximální stabilitu i při těch nejdivočejších výměnách. Můžete rychle měnit směr, k úderům se klouzat do strany nebo jen sprintovat na síť, abyste mohli smečí vyhnat soupeře z kurtu.

Budete se cítit svěže i v několikasetových bitvách

Obuv má syntetický svršek s perforovanou špičkou a střední částí. Při hře tak získáte dokonalou prodyšnost a pohodlí, které vám umožní vyrážet od základní čáry k útokům na síť a zase zpět i v pětisetových bitvách. Svršek je navíc velmi odolný a provede vás i několika sezónami.

Kód výrobce: BA8013

Technologie (4)

adidas adiPRENE+

Lehkost pohybu

adidas adi PRENE +

adidas adiPRENE® + podporuje svými vlastnostmi odrazovou fázi hráče a používá se pouze v přední části obuvi. Tento účinek je možné přirovnat k trampolíně. Materiál je mnohem tvarově stálejší než klasický materiál pro podešve EVA, tudíž lze dosáhnout dlouhé životnosti podešve.

To je důležité zvláště při místně zvýšeném zatížení (např. při zvýšeném tlaku pod základním kloubem palce nebo při pokleslé příčné klenbě). adidas adiPRENE+ se používá jako polštář v materiálu podešve, nebo v celé přední části nohy jako Full Forefoot adiPRENE+.

Začínající hráč ocení lehký a pohodlný pohyb při odvalování nohy, výkonnostně zaměřený sportovec bude těžit z výrazně dynamičtějšího odvalování a odrazu.

Na detail technologie

adidas adiPRENE

Tlumený došlap

adidas adiPRENE

adidas adiPRENE® se používá v oblasti paty jako dodatečný tlumící materiál, který má za úkol snižovat zatížení, ke kterému dochází během fáze došlapu. Materiál se přitom díky svým viskózním vlastnostem cíleně deformuje, takže pohlcuje velkou část energie.

U sportovních odvětví (např. házená, volejbal, tenis) se materiál používá jako polštář pod patní kost. Naproti tomu u běžeckých bot se materiál používá v zadní, vnější oblasti paty. Důvodem je poloha nohy (lehká supinace) během prvního kontaktu se zemí.

Na detail technologie

adidas Torsion System

Pro přirozeně správný pohyb nohy

Použití technologie adidas TORSION® SYSTEM zajišťuje pohyblivost nohy v jejím přirozeném rozsahu a současně chrání nohu před přílišným zkroucením.

Co to je torze?

Samotná torze je pouze popis pohybu, kterým se míní protisměrné zkroucení dané oblasti kostí.  

Co se nohy týče, dochází ke zkroucení mezi přední a zadní stranou nohy.

Tento pohyb vzniká v nártu prostřednictvím 5 malých kůstek. Přirozený rozsah pohybu je zhruba 30° směrem dovnitř (mediálně) a zhruba 15° směrem ven (laterálně). Torzní pohyb nohy je pohyb pasivní, což znamená, že není vyvoláván svalovou kontrakcí, nýbrž je reakcí na zatížení nohy.

Jak to funguje?

Ve sportovní obuvi má TORSION SYSTEM za úkol umožňovat přirozený torzní pohyb nohy během zatížení (30°/15°) a současně chránit před výrazně zvětšeným torzním pohybem a před poraněním nártu. Aby mohl systém plnit tuto funkci, musejí být torzní elementy vzájemně přesně sladěny.

Na detail technologie

adidas Adiwear

Tuhá a odolná podrážka

Speciální podrážka adidas Adiwear z unikátní pryže vyniká mimořádnou odolností.

Na detail technologie

Objevuje se v tématech

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (3)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro 2017
Ověřený zákazník

- Poděbrady

5

Boty sedí perfektně, zpracování velmi kvalitní tak uvidíme jak na antuce...
Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro 2017
Ověřený zákazník

- Hůrky

5

Boty sedí dobře, zatím neprošly očekávanou zátěží, objektivně mohu ohodnotit až později, cca za 2 měsíce.Jinak obchod perfektní.František Polák
Pánská tenisová obuv adidas Novak Pro 2017
Ověřený zákazník

- Bruntál

5

Obuv je výborná.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz