3399 CZK

Rukavice Bauer NEXUS 1000

Hokejové rukavice Bauer NEXUS 1000 jsou nejvyšším modelem z kolekce NEXUS 2013/2014. Klasicky střižené rukavice nabízí prostor v oblasti prstů, hřbetu ruky a manžety. Spolehlivá ochrana díky dvojité EPP pěně a maximální komfort díky výstelce Thermo MAX.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 22036

Rukavice Bauer NEXUS 1000

Rukavice Bauer NEXUS 1000

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Nexus
Technologie Bauer Thermo Max

Popis

Nejvyšší TOP model profesionálních hokejových rukavice Bauer NEXUS 1000 je vyroben pomocí nejnovějších a špičkových materiálů. Konstrukce rukavic disponuje klasickým střihem s komfortním prostorem a díky použité dvojité EPP pěně je zajištěno zvýšené a účinné tlumení nárazů při zachování nízké hmotnosti.

Nejvyšší model rukavic pod kterým je podepsaný světový výrobce Bauer vás nezklame!

Pěna o dvou hustotách a extra nízké váze perfektně pohlcuje a rozkládá energii nárazu, a také snižuje váhu rukavic na minimum. Poskytuje opravdovou ochranu a bez bolesti.

Výbornou mobilitu zajišťuje rozdělení každého prstu na 3 díly, což dále zamezuje vymknutí a perfektně chrání při seknutí do ruky. Díky této vychytávce se nemusíte bát bolestivého zákroku ani nedostatečné pohyblivosti.

Dlaň je vyrobena z oblíbené Clarino kůže, která je velmi jemná a přitom dlouho vydrží. Kůže Clarino s gripem zajistí dokonalý cit a pevný úchop hokejky. Hokejka neklouže a neprotáčí se, což jistě ocení každý hráč.

O odvod potu, přebytečného tepla a vlhka se stará podšívka Thermo-Max. Pokožka i při skutečně dlouhém a intenzivním zápasu netrpí a hráč se tak cítí pohodlně.

Rukavice nabízí nejen špičkové materiály, maximální ochranu a komfort, ale také nápaditý design v podobě více barevných variant.

Technologie (1)

Bauer Thermo Max

Odvod vlhkosti a antibakteriální úprava

Výstelka z materiálu Thermo Max je velmi měkká a příjemná na dotek. Svým složením účinně odvádí vlhkost od pokožky a tím reguluje tělesnou teplotu. Výstelka má antibakteriální úpravu, která působí preventivně proti vzniku nežádoucích bakterií a redukuje tvorbu zápachu.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Rukavice Bauer NEXUS 1000
Ověřený zákazník

- Jihlava 1

5

Velice pohodlné rukavice. Při prvním tréninku padly jako ulité.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz