3313 CZK

Rukavice Reebok 9000

Hokejové rukavice Reebok 95 NHL jsou exkluzivním modelem, který je vhodný pro profesionály. Kvalitní rukavice se pyšní perfektní anatomickou konstrukcí, která skvěle padne a nabízí dokonalý komfort. Perfektní ochrana díky PE výliskům a úzkému střihu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 23406

Rukavice Reebok 9000

Rukavice Reebok 9000

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Hokejové rukavice Reebok 95 NHL jsou exkluzivním modelem, který je vhodný pro profesionály. Kvalitní rukavice se pyšní perfektní anatomickou konstrukcí, která skvěle padne a nabízí dokonalý komfort. Perfektní ochrana díky PE výliskům a úzkému střihu. Materiál dlaně je ze superkvalitní syntetické kůže s úpravou Nash s perforací.

Perfektní model Reebok pro náročné a profesionální hráče s precizní ochranou bez omezení pohyblivosti a skvělým větráním.

Inovovaná konstrukce rukavice znatelně snižuje váhu rukavice a zvyšuje pohyblivost ruky. Ochrana horní části je do několika segmentů, z nichž některé jsou perforovány pro lepší větrání a dobrý pocit při hře.

Povrch rukavice je vyroben ze syntetické kůže s úpravou Nash, což jí dodává velmi atraktivní a exkluzivní vzhled. Tento materiál je zároveň velmi lehký a přitom odolný proti oděru.

Rukavice zajišťuje velmi dobrou cirkulaci vzduchu a rychlé prosychání rukavice po skončení zápasu. Dírky najdete na zesílené části dlaně.

Manžeta kolem zápěstí je složena ze 4 flexibilních prvků, což zvyšuje pohyblivost bez omezení ochrany. Horní manžeta je vyrobena bezešvou technologií, takže nikde netlačí a neškrábe žádný šev.

Pěnové prvky umístěné na horní části ruky tlumí a odráží přímé údery.

Inovovaná dlaň z odolné syntetické kůže má konstrukci, která umožňuje lepší ohyb směrem vpřed. Zároveň zůstává přijemná na ruku a zajišťuje dobrý cit při držení hole.

Rukavice dodáváme ve více barvách a velikostech dle aktuální skladové dostupnosti.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz