11543 CZK

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 černý

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 černý. Oblíbený model v moderním a praktickém provedení, který vám umožní sportovat společně s vašimi ratolestmi.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: faulty-56899

Další nabídka modelu Urban Glide 2

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 černý

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 černý

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Urban Glide 2

Popis

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 v černé barvě je vylepšený model bezpečného a lehkého kočárku pro jedno dítě. Užijete si s ním procházku městem, jízdu na inlajnech nebo běh lesní cestou. Kočárek má záruku 10 let na rám.

Pohodlí na prvním místě

Odpružená zadní kola snižují otřesy kabinky. Spící dítko tak neprobudí žádná nerovnost. Polstrované sedadlo s odvětrávanou horní částí lze téměř zcela sklopit a váš nejcennější poklad se bude cítit jako v bavlnce ať už zvolíte jakoukoliv trasu.

TOP 5 vychytávek

  • Polohovatelná sedačka i řídítka
  • Pětibodové bezpečnostní pásy
  • Ruční brzda
  • Odpružená zadní kola
  • Nosnost 34 kg

Bezpečnost a plynulá jízda

Integrovaná otočná ruční brzda přináší bezpečí a kontrolu rychlosti při běhu v kopcovitém terénu.

Thule Urban Glide 2

Otočí se na pětníku

Přední otočné kolo půjde přesně tam, kam chcete vy. A pokud poběžíte, prostě ho zajistíte. Po jízdě kočárek snadno složíte jen jednou rukou. Jednoduché skladování a převážení, ještě jednodušší ovládání během jízdy.

Pro tatínka i pro maminku

Ergonomická rukojeť vám padne do rukou jako ulitá a nastavitelná výška potěší oba rodiče. Pod kočárkem je praktická velká přihrádka na zip. Vejde se tam vše potřebné a budete mít jistotu, že nic neztratíte.

Thule Urban Glide

Vše pod kontrolou

V polohovací stříšce je umístěné okénko s magnetickým zapínáním nebude rušit dítě ve spánku. Po probuzení bude mít dítě krásný výhled na nebe a vy budete mít kontrolu nad tím, co právě dělá.

Příslušenství a doplňky

Pro ještě bezpečnější jízdu pořiďte také bezpečnostní madlo, případně adaptér na uchycení autosedačkyKorbička Urban Glide Bassinet promění Urban Glide 2 v hluboký kočárek pro nejmenší děti. Pro cestu do lesa se určitě šikne ochranná moskytiéra proti hmyzu. V deštivém počasí se vám zase bude hodit speciální pláštěnka na kočárek.

Další barevné variace

Černá barva nemusí vyhovovat všem. Podívejte se na kočárek v šedé, modré nebo zelené barvě.

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz