6999 CZK

Střešní nosič Thule WingBar Edge černý BMW X3 5-dr SUV se střešními podélníky (hagusy) 03-10

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 37952

Střešní nosič Thule WingBar Edge černý BMW X3 5-dr SUV se střešními podélníky (hagusy) 03-10

Střešní nosič Thule WingBar Edge černý BMW X3 5-dr SUV se střešními podélníky (hagusy) 03-10

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Značka BMW
Rok výroby 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Model X3
Karoserie SUV
Počet dveří 5-dr
Typ Střešní podélníky (Roof railing)

Popis

Střešní nosič Thule WingBar Edge 9583 se šířkou ložné plochy 86.4 cm je určen pro auta s podélníky. Nejtišší střešní nosič s nízkým profilem nabízí dokonale kompaktní zaoblené spojení patky a nosné tyče. Již nikde žádné přečnívání nosných tyčí! Dokonalý vzhled a funkčnost.

Skvělý zaoblený vzhled, který minimalizuje hluk a snižuje spotřebu paliva.

Nosič speciální konstrukce používaný u značkových nosičů světových automobilek.

Nosné tyče Thule WingBar jsou vylepšené, velmi tiché a bezpečné hliníkové tyče s T-drážkou pro snadnou montáž příslušenství. Extrémně aerodynamické díky tvaru v podobě křídla. Lehké tyče dávají autu exkluzivní vzhled.

Speciálně navržené nízkoprofilové nosné patky jsou od výroby spojené s nosnými tyčemi, aby vzájemně tvořily dokonalý kompaktní celek. Skvělý aerodynamický vzhled doplňuje vyšší bezpečnost při jízdě pod nízkými průjezdy. Montáž je velice jednoduchá a díky zaobleným pusuvným patkám (až o 50 mm), výborně pasuje na všechny běžné vozy. Upínací systém patky kryje tvarovaný plastový kryt, který obsahuje zámek pro uzamčení patek k nosiči.

Tyče mají oproti nosným tyčím Thule Aero výrazně lepší aerodynamické vlastnosti, menší odpor a jsou tišší. Speciální profil ve tvaru křídla se zaoblenými hranami snižuje hlukovou energii až o 90% oproti hliníkovým Aero nosným tyčím. Má o 55% nižší odpor vzduchu než Aero.

WindDiffuser

Thule WingBar jsou o 13 dB tižší než Aero tyče díky strukturované gumě WindDiffuser zasunuté v T-drážce. Strukturovaná povrchová úprava gumy do T-drážky naruší proudění vduchu lépe než hladký povrch, což má za následek snížení hluku a snížení spotřeby pohonných hmot. Difusér vzduchu také zároveň zabraňuje bočnímu posunutí naloženého nákladu.

Jedná se o nosné tyče s T drážkou, která umožňuje oproti klasickému čtyřhranu jednoduchou změnu originálního příslušenství. Když zaměňujete např. nosič kol za nosič lyží, ten původní snadno vysunete a nasunete příslušenství nové s využitím celé délky nosné tyče. Do drážky tyče stačí jen zasunout T-adaptér. Na originální systém nosných tyčí je vázáno spoustu jiných originálních držáků a jiného příslušenství Thule.

Pozor: nový široký tvar nosné tyče WingBar již neumožňuje uchytit nosič kol Thule ProRide 591 nebo Thule FreeRide 532 jinak než za pomoci T-adaptéru.

Maximální nosnost nosiče je 75 kg.

Náhled videa

Balení obsahuje 2 nosné tyče WingBar o délce 94,6 cm. Součástí balení jsou 4 integrované patky.

Nejste si jistí výběrem správného nosiče pro vaše auto? Využijte náš praktický Thule konfigurátor střešních nosičů.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz