6999 CZK

Střešní nosič Thule WingBar Edge MERCEDES BENZ E-Klasse (W212) w/o glass roof 4-dr Sedan s pevnými body 09-16

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 40939

Střešní nosič Thule WingBar Edge MERCEDES BENZ E-Klasse (W212) w/o glass roof 4-dr Sedan s pevnými body 09-16

Střešní nosič Thule WingBar Edge MERCEDES BENZ E-Klasse (W212) w/o glass roof 4-dr Sedan s pevnými body 09-16

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Značka Mercedes Benz
Rok výroby 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
Model E-Klasse (W212) w/o glass roof
Karoserie Sedan
Počet dveří 4-dr
Typ Pevné montážní body (Fixed points)

Popis

Střešní nosič Thule WingBar Edge 9595 se šířkou ložné plochy 84,4 + 92 cm je určen pro auta s fixními body a integrovanými podélníky. Nejtišší střešní nosič s nízkým profilem nabízí dokonale kompaktní zaoblené spojení patky a nosné tyče. Již nikde žádné přečnívání nosných tyčí! Dokonalý vzhled a funkčnost.

Skvělý zaoblený vzhled, který minimalizuje hluk a snižuje spotřebu paliva.

Náhled videa

Nosič speciální konstrukce používaný u značkových nosičů světových automobilek.

Nosné tyče Thule WingBar jsou vylepšené, velmi tiché a bezpečné hliníkové tyče s T-drážkou pro snadnou montáž příslušenství. Extrémně aerodynamické díky tvaru v podobě křídla. Lehké tyče dávají autu exkluzivní vzhled.

Speciálně navržené nízkoprofilové nosné patky jsou od výroby spojené s nosnými tyčemi, aby vzájemně tvořily dokonalý kompaktní celek. Skvělý aerodynamický vzhled doplňuje vyšší bezpečnost při jízdě pod nízkými průjezdy. Montáž je velice jednoduchá a díky zaobleným pusuvným patkám (až o 50 mm),  výborně pasuje na všechny běžné vozy. Upínací systém patky kryje tvarovaný plastový kryt, který obsahuje zámek pro uzamčení patek k nosiči.

Tyče mají oproti nosným tyčím Thule Aero výrazně lepší aerodynamické vlastnosti, menší odpor a jsou tišší. Speciální profil ve tvaru křídla se zaoblenými hranami snižuje hlukovou energii až o 90% oproti hliníkovým Aero nosným tyčím. Má o 55% nižší odpor vzduchu než Aero.

WindDiffuser

Thule WingBar jsou o 13 dB tižší než Aero tyče díky strukturované gumě WindDiffuser zasunuté v T-drážce. Strukturovaná povrchová úprava gumy do T-drážky naruší proudění vduchu lépe než hladký povrch, což má za následek snížení hluku a snížení spotřeby pohonných hmot. Difusér vzduchu také zároveň zabraňuje bočnímu posunutí naloženého nákladu.

Jedná se o nosné tyče s T drážkou, která umožňuje oproti klasickému čtyřhranu jednoduchou změnu originálního příslušenství. Když zaměňujete např. nosič kol za nosič lyží, ten původní snadno vysunete a nasunete příslušenství nové s využitím celé délky nosné tyče. Do drážky tyče stačí jen zasunout T-adaptér. Na originální systém nosných tyčí je vázáno spoustu jiných originálních držáků a jiného příslušenství Thule.

Široký tvar nosné tyče WingBar umožňuje uchytit nosič kol Thule ProRide 591 nebo Thule FreeRide 532 za pomoci T-adaptéru.

Maximální nosnost nosiče je 75 kg.

Náhled videa

Balení obsahuje 2 nosné tyče WingBar o délce 89,6 cm a 97,6 cm. Kratší nosná tyč se montuje dopředu a delší dozadu. Součástí balení jsou 4 integrované patky.

Nejste si jistí výběrem správného nosiče pro vaše auto? Využijte náš praktický Thule konfigurátor střešních nosičů.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz