1799 CZK

TESTOVACÍ RAKETA (Brno): Victor Light Fighter 7400

Badmintonová raketa Victor Light Fighter 7400 je unikátní novinkou především díky své hmotnosti. Raketa Victor váží pouhých 78 g! Maximální síla a kontrola úderu, který je odehrán s nejvyšší přesností. Ideální pro útočně laděné hráče.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 25015

TESTOVACÍ RAKETA (Brno): Victor Light Fighter 7400

TESTOVACÍ RAKETA (Brno): Victor Light Fighter 7400

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

POZOR: jedná se o TESTOVACÍ použitou raketu! Jejich stav je však téměř jako nový, ale za podstatně nižší cenu.

Raketa byla použita jako testovací model na naší prodejně. Rakety mají většinou mírně opotřebovaný výplet a omotávku.

Na raketu se vztahuje 14 denní záruka s možností vrácení zboží nebo případné výměny za jiný model.

Badmintonová raketa Victor Light Fighter 7400 je unikátní novinkou roku 2013 především díky své hmotnosti. Druhá nejlehčí raketa v historii Victor váží pouhých 78 g! Maximální síla a kontrola úderu, který je odehrán s nejvyšší přesností. Ideální pro útočně laděné hráče.

Tato raketa je vhodná pro pokročilé hráče, kteří vyznávají kombinaci útočné i technické hry a nabízí ty nejlepší technologie. Hmotnost rakety je pouhých 78 g a umožňuje zahrávat i nouzové údery s velkou rychlostí švihu. Vyvážení rakety je mírně do hlavy a to na hodnotě 319 mm.

Jak hodnotíte produkt na Heurece?

Badmintonová raketa pro univerzální hráče. Velmi lehká a výborně ovladatelná. Přešel jsem na tuto raketu z tužší rakety a asi 2 hodiny hraní trvalo vybroušení hry na síti. Pokud má někdo problém s bolestí v lokti, je tato raketa perfektní. Pro velmi útočnou hru bych volil spíše tužší shaft.

jipa17

Raketa je vypletená vynikajícím výpletem Ashaway Zymax 70, který se vyznačuje perfektním spojením síly a kontroly, dlouhou životností a perfektním zvukem. Výplet také snese maximální napnutí až 13 kg a jedná se o jeden z nejkvalitnějších výpletů na světě.

Raketa uspokojí hráče, kteří hledají maximální kontrolu úderu, rychlý švih, přesnější údery a neskutečnou lehkost, díky které zažijí mimořádný pocit ze hry.


Badmintonová raketa Victor Light Fighter 7400 ´13 nabízí tyto technologie:


Technologie (2)

VICTOR Light Frame

Unikátně lehký rám

Firma Victor přichází na trh s unikátní ultra lekhou konstrukcí, která Vám nabídne mimořádnou kontrolu. Nízká hmotnost zaručuje skvělou ovladatelnost a velmi rychlý první úder. V kombinaci s nejkvalitnějším stupněm grafitu se stává série Victor Light Fighter unikátní.

Na detail technologie

VICTOR Inner Waves

Na vlnkách snadnější ovladatelnosti

Technologie tzv. "vnitřních vlnek" Inner Waves prodlužuje výplet, což má za následek až o 5 % zvětšený sweetspot. Zvětšila se tak ideální plocha pro úder míčku a hra pro vás bude jednodušší než kdy dřív. Zároveň raketa lépe pohlcuje vibrace a získává ideální manévrovatelnost a stabilitu.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz