2999 CZK

TESTOVAČKY - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer

Kolečkové brusle Powerslide Nordic Trainer 2010 určené pro vyjížďky rovnou do přírody. Robustní konstrukce a velmi pohodlná bota zajišťuje skvělý pocit z jízdy. Neomezujte se na cyklostezky a vyjeďte si i na bruslích, kam vás napadne! V novém designu!

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 13894

TESTOVAČKY - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer

TESTOVAČKY - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

POZOR: jedná se o TESTOVACÍ použité brusle! Cena odpovídá stavu (drobné škrábance, mírně jetá kolečka

Designově přepracovaný model off-road bruslí Powerslide Nordic Trainer 2010 z nové řady NORDIC IN-LINE pro bruslení v přírodě. Tento způsob relaxace spojuje výhody kolečkových bruslí (rychlost, snadnost) s běžkováním. Nyní můžete sjet ze stezek pro kola a kolečkové brusle do přírody! Tak jak oloňský model mají brusle brzdu na obou bruslích můžete si tak vybrat, kterou nohou brzdit.

Pro sezónu 2010 je kompletně přepracovaný design ve světle zelené barvě, která více zapadá do přírodního prostředí.

Brusle pravidelně testujeme s možností zkušební jízdy na závodech Kolo pro život.

Preciznost německé firmy POWERSLIDE je dobře čitelná z anatomické konstrukce boty, která kombinuje pohodlí pro dlouhé vyjížďky a spolehlivé zajištění nohy. Hybridní systém měkké příjemné boty TRIGONOMIC FIT doplňuje vedení nohy KINETIC CUFF,umožňuje zároveň ohyb boty v kotníku směrem dopředu a tím i lepší přenos energie do odrazu. Bota je identická s modelem Powerslide Phuzion D3, takže oproti minulosti udělala velký krok vpřed - nejen designem, ale i kvalitou zpracování.

TECH338

Upevnění nohy je řešeno jako trojkombinace - tkaničky s rychlozapínacím zámkem, dále jeden masivní suchý zip a jedna stahovací nastavitelná přezka. Všechny tyto tři upínací mechanizmy nohu pevně zafixují. Na rozdíl od levnějších neznačkových produktů jsou vyrobeny velmi robustně, takže se na tomto „choulostivém“ místě můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost bruslí.

Na patě boty najdete textilní očko pro pohodlné nazouvání brusle a minimalizaci poškození při této činnosti. Stejným způsobem je vylepšen i jazyk, takže ho je možné pohodlně přidržet při nazouvání.

Vnitřní část boty je vyrobena z hydrofobního antibakteriálního materiálu COOLMAX s kvalitním odvodem vlhkosti, ke kterému přispívá i kvalitní systém odvětrávání.

Základem spodní části konstrukce je robustní hliníkový podvozek POWERSLIDE 7000 s velkými gumovými kolečky s klasickým autoventilkem o velikost 6 1/4 palce. Náhradní Kolečko Powerslide Nordic Maxxis Air Tire máme skladem a při jakémkoliv defektu si můžete kolečko přiobjednat. Kolečko má zesílenou gumovou duši osazenou klasickým autoventilkem, která lze dofukovat až do 6,2 baru ( 90 PSI).

Tip na opravu: v případě lehkého defektu (propíchnutím) je možnost duši opravit a zalepit klasickými velo záplatami.

Spojení koleček a rámu zajištují prachuodolná ložiska nejvyšší řady Rustproof 608, pro nejnáročnější nasazení v ostrém terénu. Modelová řada 2009 přidala brzdu na obě brusle. Úplně první model umožňoval brzdění pomocí přídavné brzdy v podobě blatníčku, což bylo dost neefektivní - bylo třeba se přesně trefit hůlkou a navíc od určité rychlosti to nebylo efektivní. Nová řada má integrovanou brzdu, která se aktivuje náklekem. Tím se aktivuje brzdový špalek na zadní kolečko a rychlost rychle klesá! Přesto nedoporučujeme větší rychlosti. Tím, že brzdíte jen jednou nohou, je potřeba přibrzďovat plynule...

Off-road inline brusle Powerslide Nordic Trainer jsou ideální volbou pro horší silnice a polní cestičky. Brusle jsou velmi trvanlivé a robustní, takže jediné co budete možná nejčastěji jednou za čas vyměňovat budou jen gumové koncovky pro hůlky Nordic. Interval výměny je velice individuální a velmi záleží na stylu jízdy a druhu povrchu, ale cena těchto botek je velmi nízká.

Tento model nahrazuje starší řadu Powerslide Nordic Trainer 2009, která měla trochu jiný design.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz